Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Prijedlog za linkove
mrcina:
treba znati i upisati kad nešto tražiš i na svom kompu, jer ako ne upišeš kak treba nebuš našel niš kao ja . tražio i niš našo na kompu pa potražio pomoč tu nazadnje kad sam sve zrihtao našo sam slučajno. fuck.
vekyyy:
--- Citat: Area51 - 10 Prosinac, 2008, 10:17:12 ---Nisam rekao da nisam skinuo, samo kažem da se takve stvari netrebaju raditi na forumima, pogotovo ozbiljnijima poput ovog. Valjda si vidio da sam napisao ako se šta mora to se obavi preko privatnih poruka.
--- Kraj citata ---
j#bo me pas ti si lud :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Pupo:
--- Citat: vekyyy - 12 Prosinac, 2008, 20:54:57 ---
--- Citat: Area51 - 10 Prosinac, 2008, 10:17:12 ---Nisam rekao da nisam skinuo, samo kažem da se takve stvari netrebaju raditi na forumima, pogotovo ozbiljnijima poput ovog. Valjda si vidio da sam napisao ako se šta mora to se obavi preko privatnih poruka.
--- Kraj citata ---
j#bo me pas ti si lud :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
Jesam, smijem, mogu :laughing7: i nije me briga za druge :toothy9:
dhorvat:
--- Citat: mrcina - 10 Prosinac, 2008, 22:44:14 ---ovako linkovi koji bi se stavili nebi upučivali direktno na program več bi imali ulogu googla . dakle u googl kad napišeš windows on ti izbaci link prema windozima bili oni piratski ili bili oni orginali na microsoftovoj stranici.
dakle sami link nije kršenje autorskih prava več njihovo skidanje ili link na direktno skidanje nekog programa.
http://www.wotmeworry.org.uk/manuals/partscatalogue/piaggiocatalog ovaj link bio bi način kršenja nečijih prava ali kad ovo reduciramo
na ovo http://www.wotmeworry.org.uk/manuals/ onda nije jer tu nema direktnog linka več ti moraš link birati a kad ga izabereš skidaš ga na sovju odgovornost jer je to onda nelegalna radnja.
prvim linkom bi se smatralo da forum potiče piratluk a drugim ne.
--- Kraj citata ---
Hm... ne da mi se čitati sad pravila u detalje a dal kad napišemo djelomično link, dal se to smije? Konkretno mislim na primjer od @mrcine:
wotmeworry.org.uk/manuals/partscatalogue/piaggiocatalog
i da napišemo da fali www ispred imena. Jel to spada pod kršenje?
Pupo:
Pa to nije link ;D Napravi bez www da nema linka i ok. I ovo se naravno ne odnosi na torrente!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju