Tehnički kutak > Styling skutera
plavo svjetlo
boss_:
--- Citat: goga100 - 09 Prosinac, 2008, 21:15:55 ---hhh,koji kralj
--- Kraj citata ---
:zubo: :zubo: jbg,moram i ja malo njih podje*avat :icon_thumright:
Keky.sb:
--- Citat: mrcina - 09 Prosinac, 2008, 17:19:55 ---gogo ili goga nije bitno za homiče ali plavo nesmije napred.ako staviš izazivaš vraga da te nonstop zaustavljaju i jebu u mozak oni koje nitko nevoli.
--- Kraj citata ---
potpis
ne smiješ imati naprijed ništa osim bijelog svjetla, a nazad crvenog. i za to sam dobio 300 kunića.
ali ako ti se sviđa, stavi. ja jesam i briga me za kazne. zakoni su tu da se krše. ŠALA.
chofus1:
ja imam plavu ledicu...ali pošto je ona sakrivena i samo obasjava far..kad se upale svjetla ( dugo ili kratko ) uopce se nevidi da je plava pozicija unutra..tek kd se priblizis vidis plavi odsjaj... ili kad ugasis svjetla i ostavis samo poziciju..ledica obasjava plavo...( imo sam i zelenu jedno vrijeme )
http://img337.imageshack.us/img337/9272/vxrul0.jpg
iako to nesmeta prometu..ni to se nebi smjelo imati..
kolko sam cuo..ni bijela svijetla ( one plave zaruljice sto bacaju kao bijelo svijetlo ----imitacija ksenona ) također se nebi smjela korisiti..al za to ti neče napisat kaznu..
Po?etnik:
ma de ti plavi retardi samo s*ru na sve strane sta se to njih tice dal ce netko imat nesta sto tvornicki motor nema... aj da s*ru onima koji zadnjace pale gume i te gluposti nego zaustavljaju bezveze i samo traze sta bi mogli napisat
zoki_NRG:
ja sam sebi uzeo u Rijeci za 20 kuna ubodne ultra bright led diode...izgledaju 50X bolje nego obicne zaruljice male...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju