Tehnički kutak > Tuning skutera

Pitanje-ulje za Kymco Super 9

<< < (7/8) > >>

sanatorium:
ej koji od ovi ulja je naj bolje evo ocenite spored karakteristikima i recite ( ne gledajte ime ) recite koje ima najbolje performanse i podmazivanje

Total Sport 2T                                                               Castrol tts 2T                               repsol  moto scooter 2T                      
volumetis mass at 15c ( celziucovi stepeni ) 869kg\m3                 viscosity at 100c  7.6                         viscosity at  15c 870kg\m3
viscosity at 40c ( celziucovi stepeni )  76mm2\s                          flash point cleveland 70c                   viscosity at  40c 64  mm2\s
viscosity at 100c ( celziucovi stepeni )10.9mm2\s                        pour point  -48                                viscosity at 100c 9.6mm2\s
viscosity index 131                                                                 viscosity at 15c 870kg\m3                viscosity index 130
pour point -21c                                                                                                                         pour point -30c

spored ovo koliko ja sto vidim na 100c (celziusovi stepeni ) total ima 10.9mm2\s castrol 7.6mm2\s i repsol 9.6mm2\s ( total le spored ovo najbolji a castrol najlosi dali je tako )

sanatorium:
ej dali sam u pravo so ovom    ??? ??? ???

SlowRider:
Kupi neku polusintetiku i problem rijesen.  :icon_thumright:

sanatorium:
pa dosad sam koristio TOTAL SPORT 2T ( i mislio sam da je mineralno ) a ono vsusnost je bilo polusintetiku  :toothy9:  i za razlike od druge polu sintetike je puno bolje na 100c( celziusovi stepeni ) evo kako se ponasaju ova 3 ulja total sport 2t 10.9mm2\s ( najveci koeficient ) castrol tts 2T 7.6mm2\s ( najmali koeficient ) i repsol moto scooter 2t 9.6mm\s ( sredni koeficient )  ( sto veci koeficient to bolje ulje )  i produzecu da stavam total ne menjam ga posto za te pare ( 6 evra je u makedoniju ) nema bolje     :toothy9:

Dirk23:
A bokte sta ga ti iskompliciras, ko da ti treba ulje za bolid neki  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju