Tehnički kutak > Tuning skutera

Pitanje-ulje za Kymco Super 9

<< < (5/8) > >>

3alfa3:

--- Citat: dhorvat2 - 09 Prosinac, 2008, 17:20:30 ---Ajde komentirajte FUCHS Silkolene Scoot Sport 2! Jel kome zaribo radi tog ulja? Košta kod nas 54 kune litra

Ja ga već koristim 64 tisuće km  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Sto ako se nadje neko kome je zaribao? Prestat ces ga koristiti iako si snjim napravio brdo km?  ;D

dhorvat:

--- Citat: 3alfa3 - 09 Prosinac, 2008, 17:40:01 ---
--- Citat: dhorvat2 - 09 Prosinac, 2008, 17:20:30 ---Ajde komentirajte FUCHS Silkolene Scoot Sport 2! Jel kome zaribo radi tog ulja? Košta kod nas 54 kune litra

Ja ga već koristim 64 tisuće km  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Sto ako se nadje neko kome je zaribao? Prestat ces ga koristiti iako si snjim napravio brdo km?  ;D

--- Kraj citata ---

Ma šalim se  :icon_biggrin:

Nije mi jasno zašto tolika strka oko tih ulja kad je svima sa serijskim i slabije sređenim base setupima to ulje i više nego dovoljno!

Po mojem mišljenju meni nema smisla stavljat ful sintetiku na mašine koje se vrte na 10500 okretaja i manje, znači do nekakve granice ajmo reć Yasuni R!  :icon_scratch:

Koja je svrha kupovat skuplje ulje ako i ovo odrađuje svoj posao i više nego dobro! Ja ga nikad neću promijenit jer sam jako zadovoljan s njime  :icon_thumright:

3alfa3:
btw, i ja ga koristim jer je za moj setup dovoljno kvalitetno

dhorvat:

--- Citat: 3alfa3 - 09 Prosinac, 2008, 18:04:00 ---btw, i ja ga koristim jer je za moj setup dovoljno kvalitetno

--- Kraj citata ---

Na replici?

Onda podižem granicu na slabiji midrace  :icon_thumright:

Eto. Znači što sve iznad MHR replice treba koristit kvalitetnije ulje. Ali ispod toga je i ovo super  :icon_thumright:

3alfa3:
Vozio bi ga bez trunke griznje savjesti i na due+ sa Nardom (12500 okr).
Preko tih okretaja - sintetika.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju