Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Bolje ubrzanje-Generic XOR 125

<< < (3/5) > >>

area mf:
a čuj ako neznaš onda nediraj,to će ti vjerojatno netko besplatno ugradit :icon_thumright:

dhorvat:
Otiđi kod nekoga tko se razumije i on će ti bolje objasnit što i za kolko novaca. Jer neznam ovako napamet koji djelovi su uopće dostupni za njega i rijetko tko ti ovako napamet može detaljnije neš napisat kak se taj skuter ponaša sa tim djelovima jer je to novi model i malo ih ima... zasad  :icon_thumright:

ivan007:

--- Citat: dhorvat2 - 09 Prosinac, 2008, 17:30:47 ---Otiđi kod nekoga tko se razumije i on će ti bolje objasnit što i za kolko novaca. Jer neznam ovako napamet koji djelovi su uopće dostupni za njega i rijetko tko ti ovako napamet može detaljnije neš napisat kak se taj skuter ponaša sa tim djelovima jer je to novi model i malo ih ima... zasad  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ma i mislio sam pitat roby 44 decko je super i stvarno se kuzi a i vozi generica!mislim da bi on sigurno pomogo :icon_thumright:

SlowRider:
Sve ove igre sa prijenosom koje kostaju oko 1000kn mi djeluju sumnjivo. Mislim da se ne isplati :icon_scratch:

MAST3r_77:
da ne otvaram novu temu, pa da pitam, kakav auspuh da zamijeni serijski isto za generica 125 u zg preporučate? Hvala

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju