Sta se tice serdarevica to za krajnju je istina, evo frenda je je stavio na vxr i isto mu je motor iso 145 po satu bez ikakvog diranja rolica sto je stvarno impozantno...e ovako, ja sam kad sam imo onu 209 masinu, sa svim dijelovima sta postoje, kad sam stavio sedarevica motor je isa malo bolje naspram deaka... I sad ja sam onda skuzio u cemu je caka...Serdarevic je ful otvoren od glave do kraja dok deak na prijelazu u top ima drugcije rijesen otvor, on ima zecepljenu cijev i sa stare rupice (kao sto je na autu)... Upravo iz tog razloga stari deak ima onako dubok i ugodan zvuk. E sad ja sam preradio taj prijelaz tako da mi je deak ful otvoren. Rezultat je bio bolji odaziv na gas i bolja krajnja a zvuk...serdarevic mu nije ni do koljena po zvuku. Ali to je ipak preglasno bilo. Svi ovi home made auspusi daju isti rezultat ako je GRANA dobra, mozes ti i obicnu limenku stavit ako je grana dobra motor ce ic bolje...
@ blackrox: kako da tako slabo ide taj derbi, mislim cuo sam ja jos od par ljudi da i nije bas nesto po performansama???