Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem sa radnom temp.- DiTech
neno20:
probat ću, hvala!
malaguti f12:
ja sm imo ditecha e fakat se temp rijetko uopce pomakla
ive_91:
ne da mi se temp ne dize nego ono... ljeti sam isao na sljeme i stalno gas do daske i dosla je na pola... a bilo je valjda 40 vani... ja sam bio u kratkim rukavima i bilo mi je vruce a kak je onda bilo skuteru... sad zimi furam karton ispred kilera da se digne na nekih malo manje od pola... za to mu treba minimalno 5-6 km... ako stavim obican tanki papir digne se mozda na 1 ako se bas vozim po brdima 2 crticu...
ljeti je temp uz normalnu voznju na 1/4... meni termo start ne radi tj. izvađen je i ako se idem vozit dok j ehladan to je strasno... a ako ga ostavim u leru to je jos strasnije... onda radi 1min u leru i lagano se vozim par minuta i onda samo gas.
veka84sb:
--- Citat: neno20 - 08 Prosinac, 2008, 19:22:55 ---a nemam pojma svaki put ga zagrijem prije nego krenem, vozim ga kako gdje mogu ali temp. se ništa ne diže pa sam mislio da mu je riknuo termostat, a čudno mi je jel motor bude vruć, pa vas zato pitam možda netko ima sličnih problema. Frend mi ima runera i čim malo divlja po kalicama temp. mu skoro ode u crveno :toothy9:
--- Kraj citata ---
Ovo dizanje temp nije ok ,za to mogu biti sljedeci problemi :
1. Zacviko terostat :icon_biggrin: (rjesenje izvadi terostat i baci...)
2. Nema dosta tekucine u rashladnom sistemu (dodaj antifriz)
3. Ima zrak u rashladnom sistemu (ozracivanje)
4. Ima jako otvoren spuh seriski karb sa jako laganim rolicama ,masina prevrtava ko luda ...(pa nece taj jos dugo. :angry7:...)
neno20:
--- Citat: veka84sb - 10 Prosinac, 2008, 14:07:07 ---
--- Citat: neno20 - 08 Prosinac, 2008, 19:22:55 ---a nemam pojma svaki put ga zagrijem prije nego krenem, vozim ga kako gdje mogu ali temp. se ništa ne diže pa sam mislio da mu je riknuo termostat, a čudno mi je jel motor bude vruć, pa vas zato pitam možda netko ima sličnih problema. Frend mi ima runera i čim malo divlja po kalicama temp. mu skoro ode u crveno :toothy9:
--- Kraj citata ---
Ovo dizanje temp nije ok ,za to mogu biti sljedeci problemi :
1. Zacviko terostat :icon_biggrin: (rjesenje izvadi terostat i baci...)
2. Nema dosta tekucine u rashladnom sistemu (dodaj antifriz)
3. Ima zrak u rashladnom sistemu (ozracivanje)
4. Ima jako otvoren spuh seriski karb sa jako laganim rolicama ,masina prevrtava ko luda ...(pa nece taj jos dugo. :angry7:...)
--- Kraj citata ---
ma motor mu je sav u k....
probao sam ga voziti 10 minuta na nekih 15 km/h i temp. se nešto malo digla, nadam se da je ok.A i ja se brinem za gluposti,da je termostat otišao valjda bi motor davao neke znakove...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju