Ostalo > Razne offtopic teme :)
Samo za hrabre i cvrstog zeluca...
Gladiator:
--- Citat: filiplatinovicz - 02 Srpanj, 2006, 22:37:45 ---Od prozivljavanja ruznog moze nas zastititi tudje iskustvo. Tome valjda ono i sluzi. Mislim da ne treba posto poto glavom kroz zid! ... i ne mozas nista sto ne zelis, ako to bas ne zelis, ako se kosi s Tvojim uvjerenjima. Tako govorim i sinu. I poslušao me. Na studiju molekularne biologije nije zelio raditi istraživanja na životinjama. I nije ih radio. Onda je otišao na doktorat iz biokemije u Muenchen gdje radi u botaničkom institutu... Uskoro se vraća i već intenzivno traži ovdje posao. No, jedini je uvjet da ne radi eksperimente sa životinjama. Ne znai da takvi eksperimenti nisu potrebni... ali on ne zeli u tome sudjelovati...
Svojevremeno sam radio u Bidružici u Desiniću i svakodnevno prolazio pokraj Tvojeg grada na putu na posao. Nagledao sam se tamo ljudskog jada... i nakon dvije godine zakljucio da zaista ne zelim u takvom okruzenju provesti svoj radni vijek... Tko voli nek izvoli, tko misli da mora, neka to i čini... Moj jedini život meni je suvise vrijedan da bih ga provodio u takvom miljeu. Definitivno volim ljepotu u svakom pojavnom obliku (šankovi, žene, konji, skuteri, umjetnost...) a patnju ostavljam onima koji u njoj uživaju ili koji se od nje ne mogu osloboditi. I samo da znaš, kako Ti to god moglo licemjerno djelovati: duboko sam uvjeren da sve sto je ruzno ne moramo prihvatiti kao normalno, iako pod time pordrazumijevamo ono što je uobičajeno...
čudan offtopic za stranicu o motorima... zar ne??? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
Kad ovo citam pomislim samo na to... da ovaj post vidi sta veci broj mladih ljudi... ovako je ovo ko prdac na otvorenom... meni se sviđa sve sta si reka... i slazem se u svemu s tobom... samo koliko ce ih jos svatit upravo to...
filiplatinovicz:
u davnim vremenima, kada sam i sam podosta pio, radio sam u klubovima lijecenih alkoholicara kao terapeut... bio sam jako isfrustriran relativnim neuspjehom svojeg rada i svaki otpor klijenata doživljavao vrlo osobno. tek puno kasnije sam shvatio da i svega nekoliko uspješnih terapija tijekom dugih godina ima nemjerljivu vrijednost, barem iz aspekta onih ljudi koji su uspjeli i njihovih obitelji, bez obzira i na činjenicu da je moja uloga u tome bila sasvim sigurno posve marginalna... Drugim rijecima, bitno je pozitivno djelovanje u polju, a na drugima je da to prihvate ili odbace. Njihova je sva zasluga uspjeha ili gorčina poraza... No, dok god nam je života, otvorene su i sve opcije.
1VAN:
lijepo rečeno. :icon_thumright:
nastavljamo na bla bla :icon_thumright:
filiplatinovicz:
a ovdje slijedu strahotne sličurine...
ovu sam snimio neki dan u Zagrebu na početku Bukovačke...
Eto, u našoj proklamiranoj državi blagostanja ostvaruje se slavni naputak Marije Antoanete Habsburg-Lotringen Capet: '...Neka jedu kolače!' :laughing9:
1VAN:
looool
a gle ljudi si sami sudbinu kopaju ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju