Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Mini Zagorje tour

<< < (13/15) > >>

efz:

--- Citat: vuk - 17 Prosinac, 2008, 23:31:42 ---
--- Citat: veka84sb - 17 Prosinac, 2008, 08:04:27 ---Decki dokazali ste se kao pravi avanturisti i mehanicari , preporucavam vas za sve koji budu trebali razradu po zimi...  :laughing7:
Kod mene ce isto biti razrada vjerojatno u prvom mjesecu jer se cakaju jos neki djelovi sa skut od prijatelja....

E ..da  ...efz koliko majica imas ispod jakne???  :toothy12:

--- Kraj citata ---

ma prije da će bit u drugom razrada, još će trebat narućit djelova u 1. mjesecu. i još kakve sam sreće padat će snijeg! :sad1:

--- Kraj citata ---
Drz se, bit ce sve dobro, evo stize ureznica za alat :icon_thumright:

veka84sb:
vuk ne birini sloziti cemo mi to,  do motosusreta ovim tempom ,a razrada... taman kada kupis onog sw_a  pa cemo raditi razradu skutera i motora u isto vrijeme...

:laughing7: :jerk:

vuk:
veka de nemoj me crnjaćit :lud:, moram ga razradit prije motosusreta, neću moći s njim na defile pregrijat će se ako ga budem vozio 40-50kmh, sjećaš se kako je bilo na zadnjem motosusretu.

veka84sb:

--- Citat: vuk - 18 Prosinac, 2008, 07:55:52 ---veka de nemoj me crnjaćit :lud:, moram ga razradit prije motosusreta, neću moći s njim na defile pregrijat će se ako ga budem vozio 40-50kmh, sjećaš se kako je bilo na zadnjem motosusretu.

--- Kraj citata ---

Na proslom motosusretu si imao termostat pa smo ga kasnije izvadili ,nece se pregrijati , gasit cemo ih kada kolona bude stajala.
Kod efz_a ce isto biti motosusret i to prvi kod njih u otprilike isto vrijeme kada i kod nas ,pa vec planiram ici sa mxr (i ponjeti kutiju rezervnih dijelova ,ono osnovno sto zatreba ,...termogrupu  :laughing7:)

vuk:
ma svejedno i kad smo ga izvadili temp se nije bitno smanjila, kazaljka je uvijek bila na sredini ili malo više. iako sada po ovom vremenu nebi se digla ni jednu crticu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju