Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Mini Zagorje tour
Lav:
E da sma znao da se ide prikljucio bi se ja sa nakedom..... :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
robert:
--- Citat: dhorvat2 - 07 Prosinac, 2008, 22:31:54 ---Evo upravo te pozdravila Kristina :icon_biggrin: Tu je iza mene na krevetu! :toothy11:
Danas smo bili na cugi sa čovjekom sa benzinske i ipak ostali smo mu u dobrom sjećanju :laughing6:
BTW. Raskopali smo cijeli fergazer i filter zraka i promijenili diznu sa jednim jedinim alatom :toothy12:
--- Kraj citata ---
pozdravi je! e horvat, koji si ti lik? cura u krevetu a ti nemaš boljeg posla nego pred kompjuter :dontknow:
taj jedini alat je bio prava bosanska čakija :laughing1: :laughing1: :laughing1: univerzalni alat
dhorvat:
--- Citat: gokiSP - 07 Prosinac, 2008, 22:33:53 ---srafcigerom?
--- Kraj citata ---
Dottore je imal onaj kaj se da okrenut na dvije strane, križni i ravni! :icon_thumright:
gokiSP:
onaj sta se dobije sa motorom...ja ih imam doma 5-6
dhorvat:
--- Citat: robert - 07 Prosinac, 2008, 22:37:29 ---
--- Citat: dhorvat2 - 07 Prosinac, 2008, 22:31:54 ---Evo upravo te pozdravila Kristina :icon_biggrin: Tu je iza mene na krevetu! :toothy11:
Danas smo bili na cugi sa čovjekom sa benzinske i ipak ostali smo mu u dobrom sjećanju :laughing6:
BTW. Raskopali smo cijeli fergazer i filter zraka i promijenili diznu sa jednim jedinim alatom :toothy12:
--- Kraj citata ---
pozdravi je! e horvat, koji si ti lik? cura u krevetu a ti nemaš boljeg posla nego pred kompjuter :dontknow:
taj jedini alat je bio prava bosanska čakija :laughing1: :laughing1: :laughing1: univerzalni alat
--- Kraj citata ---
Cura ti je poručila da NEDA i zato je dhorvat2 na forumu :rofll:
I oće da joj neku temu skinem sa neta za mobitel...
Sve u svemu, danas je bilo dobro. Nije bilo zima. Malo smo se provozali, zafrkavali (ko kak je to normalno kod nas zagoraca), potrošnja mi je bila abnormalnih 3,4 litre na 100 km ali ipak smo se morali smrznut na povratku doma :angry7:
EDIT:
Računali smo i Dottoreovu potrošnju na zipaću. Pazite sad: dvije zarez sedam litara na sto :o :o :o
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju