Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Mini Zagorje tour
2TDottore:
nemojte kurit frku tam gdje je nema.Motoric ide ko zmaj. :hbusa: Sad sam doso prije pol sata doma i smrzli smo se ko picke.Na staroj zagorskoj je bila takva magla da ne vidis 5 metra ispred sebe. :laughing7:
Sta kazete na moju novu pilu.mijeno sam sp-a za zipaca. :umroodsmijeha:
robert:
to da si mjenjao sp180 za zipa ti nevjerujem ama baš nikako! i jesu li bar svjetla na horvatovom roxu radila kako treba?
2TDottore:
--- Citat: robert - 07 Prosinac, 2008, 21:02:59 ---to da si mjenjao sp180 za zipa ti nevjerujem ama baš nikako! i jesu li bar svjetla na horvatovom roxu radila kako treba?
--- Kraj citata ---
salim se naravno da nisam mijenjo. :icon_tongue: zip je doma vec godinu dana u garazi.Svjetla na horvatovom roxu smo slozili kak se spada i rade perfektno.
dhorvat:
Pozdrav ekipa!! Evo i mene!
Smrzli se ko p#čke a meni se na onoj magletini zarosili i vizir i ćaloskopi tak da sam vjerovao putanji dottorea i njegovim 20 cola kotačima :toothy12:
Evo sličice od mene
aerox92:
--- Citat: 2TDottore - 07 Prosinac, 2008, 21:10:54 ---
--- Citat: robert - 07 Prosinac, 2008, 21:02:59 ---to da si mjenjao sp180 za zipa ti nevjerujem ama baš nikako! i jesu li bar svjetla na horvatovom roxu radila kako treba?
--- Kraj citata ---
salim se naravno da nisam mijenjo. :icon_tongue: zip je doma vec godinu dana u garazi.Svjetla na horvatovom roxu smo slozili kak se spada i rade perfektno.
--- Kraj citata ---
a shta je radio sa svijetlom??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju