Općenito > Generalno o skuterima
Postoji li????
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 08 Prosinac, 2008, 09:03:20 ---Ovako.Kurblu nemaju svi 4T skuteri i ajnsprici.Ostali svi imaju. :icon_thumright: A zasto je to tako neznam.po meni je to najveca glupost jer smatram da bi svi skuteri pa i oni najveci trebali imat kurblu jer to je jako korisna stvar.
--- Kraj citata ---
Jedino kolko vidim, SP-a 180 na kurblu upalit je malo teže!
I baotijane :toothy3:
igor.sb:
--- Citat: 2TDottore - 08 Prosinac, 2008, 09:03:20 ---Ovako.Kurblu nemaju svi 4T skuteri i ajnsprici.Ostali svi imaju. :icon_thumright: A zasto je to tako neznam.po meni je to najveca glupost jer smatram da bi svi skuteri pa i oni najveci trebali imat kurblu jer to je jako korisna stvar.
--- Kraj citata ---
mos mislit :icon_tongue:
a kinezi 4t (baotian i ostala kineska gamad), skiper 4t kao sto je vec receno
--- Citat: dhorvat2 - 08 Prosinac, 2008, 10:03:41 ---Jedino kolko vidim, SP-a 180 na kurblu upalit je malo teže!
--- Kraj citata ---
kad kurbla nije kao kod ostalih skutera, kurblu spustiti malo, kad osjetis da je stala, onda naglo spustit i brmmm brrmmm
gun_rider:
moj 125ccm 4t ima kurblu...a skipper 4t...kako koji...većina ih nema ali svi imaju deklo na koje se može stavit kurbla :)
dhorvat:
--- Citat: igor.sb - 08 Prosinac, 2008, 10:15:14 ---kad kurbla nije kao kod ostalih skutera, kurblu spustiti malo, kad osjetis da je stala, onda naglo spustit i brmmm brrmmm
--- Kraj citata ---
Znači lagano stisnem dok ne ulovi kompresija i onda naglo do dolje...? :icon_scratch:
gokiSP:
:headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju