Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SP & VXR by MF team
gumy:
bez ljutnje.. al taj vxr je stvarno mega fuš.. far mi je ogavan, to što si rezo iznad izgleda ko nasmijani kinez sa trubom u ustima :laughing6:, boja se uopče ne sjaji nego je mutna pun k.. bolje se drži tih felgi za auto.. :) opet, bez ljutnje, samo moje mišljenje..
180fxr:
ma motor je sav zmazan... diran masnim rukama itd dok se to stavljalo... cekaj da se stavi mrezica naprijed..motor se opere..a prednja maska je radena na uzorku pikachua..... :binkybaby:
sven_vx:
meni motor cist ok izgleda...samo kao sta je rekao i gumy da se boja ne sjaji uopce nego je mutna...i nabavi blatobran i pofarbaj ga u narandastu... :icon_thumright:
180fxr:
moram ga nabavit... ima jedan vx na gajnicama.... otici cu ga skinut... :drunken_smilie: kazem ti za boju..motor je sav masan i packav
sven_vx:
--- Citat: 180fxr - 15 Travanj, 2009, 00:18:37 ---moram ga nabavit... ima jedan vx na gajnicama.... otici cu ga skinut... :drunken_smilie: kazem ti za boju..motor je sav masan i packav
--- Kraj citata ---
da te nebi vlasnik doceko sa batinom iza ugla... :icon_biggrin:
:icon_biggrin:imam ti ja za prodat blatobran pa se javi ako si zainteresiran... 8)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju