Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

SP & VXR by MF team

<< < (21/38) > >>

master_o_fight:
meni je bezveze :happy3:

gokiSP:

--- Citat: 180fxr - 29 Prosinac, 2008, 13:07:24 ---pa kave to veze ima.... z nas ti kolko je perla boja..... dobro ja sam ju naso najjeftiniju u drzavi vjerovatno.....   jedna trecina cijene kako je inace pa ti zakljuci kolko je.....   tak da.... a jos sam imo materijala od proslog lakiranja... tak da sam sad kupio sam smirgl,perlu i bezbojni a ostalo sam imao.... mislim ak imas ti koji multivar za 2oo kn daj odma...

--- Kraj citata ---
ma nisam reko za multivar za tebe nego sfreaku da bi ja rede na njegovom mjestu uzeo multivar nego regu kod mu je skut za stunut...kuis

180fxr:
master opet cemo se svadat... :hmh: :happy6:      Gle sveukupno izade sigurno nekih OKO 300 kn...ali ovak jeftine perle nema nigdje tak da se cijena penje na 500 sigurno... :icon_thumright:

Bruno1990:

--- Citat: 180fxr - 29 Prosinac, 2008, 16:28:45 ---master opet cemo se svadat... :hmh: :happy6:      Gle sveukupno izade sigurno nekih OKO 300 kn...ali ovak jeftine perle nema nigdje tak da se cijena penje na 500 sigurno... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
.onda znam di cu uzimat za svoj  ::) :laughing7:

180fxr:

--- Citat: Bruno1990 - 29 Prosinac, 2008, 16:30:45 ---
--- Citat: 180fxr - 29 Prosinac, 2008, 16:28:45 ---master opet cemo se svadat... :hmh: :happy6:      Gle sveukupno izade sigurno nekih OKO 300 kn...ali ovak jeftine perle nema nigdje tak da se cijena penje na 500 sigurno... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
.onda znam di cu uzimat za svoj  ::) :laughing7:

--- Kraj citata ---

Ak znas di sam ja uzo...samo daj... :binkybaby: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju