Tehnički kutak > Styling skutera

> Photoshop "prerade" by Kenny <

<< < (17/24) > >>

Matija97:

--- Citat: Tadr3 - 16 Ožujak, 2012, 00:20:41 ---jako je tesko dobit bijelu boju... a da opet postoje sjene i mirror effect

--- Kraj citata ---

ja to radim sa fill-om :) i odaberem samo tamo bijelu boju,ili uzmem olovku,bijelu boju i samo smanjim sensitivity(kak god se pise)  :headbang: nije bog zna kaj al nezz jos bas previse radit,pa radim tak  :sad1:

--- Citat: EmirF121 - 16 Ožujak, 2012, 10:01:55 ---Tadr3 aj odradi SR novi, crna mat boja, crvene felge sa ispoliranim rubovima, crno deklo, one sive plastike između nogu isto crne, naprijed onaj trokut kuda usisava zrak crven. Nađi onu verziju sa crvenim sjedištem.  :icon_biggrin: Uopšte ne zahtijevam puno. :hello:

--- Kraj citata ---

evo ja sam se igro,nabrzinu je napravljeno i nije nesto,ali tek tolko da dobis predozbu kak bi izgledalo :) nek neko napravi bolje  :toothy9:

:hello:

EmirF121:

--- Citat: Matija97 - 16 Ožujak, 2012, 18:53:03 ---evo ja sam se igro,nabrzinu je napravljeno i nije nesto,ali tek tolko da dobis predozbu kak bi izgledalo :) nek neko napravi bolje  :toothy9:
  :hello:

--- Kraj citata ---

Dobro izgleda samo što ja nemam ovu Aprilia naljepnicu... Hvala!  :icon_thumright:

malagutif10:
jel moze neko da uslika ako nije problem, u 2 ili 3 koraka kako da ofarbam u bijelo ili ako ima tut na youtube , trazio sam ali ne mogu nac. hvala unaprijed

Matija97:

--- Citat: malagutif10 - 17 Ožujak, 2012, 01:14:23 ---jel moze neko da uslika ako nije problem, u 2 ili 3 koraka kako da ofarbam u bijelo ili ako ima tut na youtube , trazio sam ali ne mogu nac. hvala unaprijed

--- Kraj citata ---

u bijelo.iskreno ja nezz bas neki drugi nacin,osim sa fill-om pa onda izaberes samo bijelu boju i smanjis odjetljivost,ili uzmes olovku povecas ju i isto smanjis osjetljivost,ja to tako radim,ali ne ispada mi bas nesto pa i ja molim pomoc ako postoji drugi nacin  :toothy9:

Loris Ri:
Odete normalno na farbanje,saturation stavite na nula,pa onu zadnju crtu di je bijelo i crno stavite bijelo na cca 40,pa ok,pa odite na image-->adjustments-->brightnes/contrast i poigrajte se,stavit cu vam sliku bijele na motoru kasnije...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju