Tehnički kutak > Tuning skutera
trokira dok se ne zagrije
..::IVKULJA::..:
--- Citat: 2TDottore - 08 Prosinac, 2008, 08:56:11 ---
--- Citat: gokiSP - 07 Prosinac, 2008, 12:01:18 ---meni ga je zao da se ne zagrije, i ja cu sad mita ostavljat duze da se zagrije jer je hladnije... :icon_thumright:
btw a autora ove teme nemora to zivcirat jer je to normalna stvar kod motora da ga moras zagrijat osim ako ga oces zaklat onda ga nemoras zagrijat...
--- Kraj citata ---
stari moj mita nemozes bez problema na mjestu zagrijat na radnu temperaturu dok je ljeto a kamoli kad je ispod 10 stupnjeva vani.Dosta ti je jedno 5 minuta da radi na mjestu dok se temperatura digne na 40 stupnjeva i onda na motor i lagana voznjica do max 5-6000 okretaja dok ne dodje na 50 stupnjeva.dalje tesko da ces ga dobit po zimi jer kiler je ogroman i drito hladnoca udara u njega i nema nikakve zastite ni plastike. :icon_thumright:
a ja kaj se tice AC motora tipa moj stalker.Kad ga upalim radi na mjestu dok se ne obucem znaci jedno minutu i onda se doslovno vozim 20 dok ne prestane trokirat.Znaci jedno 2-3km.
--- Kraj citata ---
zato preko zime stavis komad kartona preko pola kilera i rijesen problem
dhorvat:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 08 Prosinac, 2008, 15:50:55 ---zato preko zime stavis komad kartona preko pola kilera i rijesen problem
--- Kraj citata ---
Jedan od efektivnijih načina kako to ljudi rade... :icon_thumright:
Ja imam termostat pa nemam tih problema... zasad :dontknow:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat2 - 08 Prosinac, 2008, 18:37:40 ---
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 08 Prosinac, 2008, 15:50:55 ---zato preko zime stavis komad kartona preko pola kilera i rijesen problem
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ima i cagiva termostat pa to nis ne pomaze kad ima kamionski kiler.
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 08 Prosinac, 2008, 18:39:09 ---
--- Citat: dhorvat2 - 08 Prosinac, 2008, 18:37:40 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ima i cagiva termostat pa to nis ne pomaze kad ima kamionski kiler.
--- Kraj citata ---
Pa nek ugradi kiler od stare VW bube :bacva:
SlowRider:
Ja sam prekrio nekih 40-50% kilera kartonom i isprobao sam kako se ponasa po ovom vremenu, to mi je taman, radna temperatura ne prelazi 65°.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju