Tehnički kutak > Tuning skutera

Variomat za NRG Power

<< < (3/5) > >>

Bose1990:
da ali on meni opet nakon nekih 80 pocne dizati okretaje ko da nije bilo rupe, to ima sad neko vrime, a dok sam prije godinu dana ima arrow i samo kugle i dizna ali neke druge kugle diza je bez rupe do kakvih 90-95 i onda tek poceja ono lagano dizat vrtiti se takorec u prazno, sad da mi je opet to napraviti spasio bi se

gokiSP:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 07 Prosinac, 2008, 13:19:32 ---
--- Citat: Bose1990 - 07 Prosinac, 2008, 03:07:09 ---ekipa tija san pitati koji bi mi variomat najvise pomoga u otklanjanju rupa u ubrzanju, tamo na nekim starim temama sam nasao da ovaj moj polini speed control i nije nesto bas dobar, sa njim jos uvijek imam rupu u ubrzanju od 50 pa do nekih skoro 80 to je malo previse ja mislin, do 50 se vrti u 9 i nesto, nakon 50 pada u 9 manje nesto i nakon kakvih 80 kmh ponovo pocne otvarati. Na korisnim informacijama zahvaljujem unaprijed  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Ako je iznad 50 kmh onda nije stvar u variomatu nego u samoj snazi motora.. jer se tada variomat skroz otpustio tj kuplung se otpustio...

--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12:

ToNYGP1Racing:

--- Citat: Bose1990 - 07 Prosinac, 2008, 13:24:57 ---da ali on meni opet nakon nekih 80 pocne dizati okretaje ko da nije bilo rupe, to ima sad neko vrime, a dok sam prije godinu dana ima arrow i samo kugle i dizna ali neke druge kugle diza je bez rupe do kakvih 90-95 i onda tek poceja ono lagano dizat vrtiti se takorec u prazno, sad da mi je opet to napraviti spasio bi se

--- Kraj citata ---
Kada ti dođe do rupe u ubrzanju jel ti se smanje okretaji? ako da pokusaj nabaviti tvrđe opruge kvacila. pa ce ti hvatat na vecim okretajima. ja sam imo isti problem i tako ga rijesio! :toothy9:

gokiSP:
decko jel ti citas? procitaj stranicu od pocetka pa ces vidit da ocito ne citas...

ToNYGP1Racing:

--- Citat: gokiSP - 07 Prosinac, 2008, 13:31:49 ---decko jel ti citas? procitaj stranicu od pocetka pa ces vidit da ocito ne citas...

--- Kraj citata ---
A nisam cito cijelu. sam sam pocetak...  :laughing11: cim sam vidio pitanje dao sam mu odgovor! tako da ostalo nisam cito.. salzem se sa svima da je problem u oprugicama!  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju