Tehnički kutak > Styling skutera

xenon ili alarm?

<< < (4/8) > >>

Mr J:

--- Citat: Aleksandar - 15 Siječanj, 2007, 20:08:49 ---ja imam lanac,za 105 € u njemackoj kupljen...u louis ducanu,inace ducan vrlo poznat za bikere...lokot nemoez kga isus prerezat da se spusti na zemlju...nema isusa jedino da ga zaledis pa udaraš ...

takoder imam i disclock za 25 €...vrlo ucinkovit... maznuli su mo SPa ..i tad sma naucio pouku nažalost na bolniji nacin(po novcaniku lol)... :'(

disclock dobar kvalitetan za 200 kn cca,i lokot neki stvarno skupi i ucinkovit vezan za stup,plus motor na vidljivom mjestu i nemas frke. alarm se vrlo lako sjebe iako i on ima svoje prednosti al i nedostatke...

a kad se sjetim da su mi copili nogo golfa(prije 4 god) ,te mjesec i pol nakon toga novog passata(ok nije bio nov,star 4 mj no svejedno) i to ispred kuce...obadva neosigurana jos..te plus papiri unutra koji su bili njih mi najvise zao i bilo tesko izvadit nove,nepitajte razlog zasto i kako.  :'( :-[ :-[

--- Kraj citata ---

Covjece ti bas imas peh... Ti si lopovima kao samoposluga!

roby44:

--- Citat: Aleksandar - 15 Siječanj, 2007, 20:08:49 ---ja imam lanac,za 105 € u njemackoj kupljen...u louis ducanu,inace ducan vrlo poznat za bikere...lokot nemoez kga isus prerezat da se spusti na zemlju...nema isusa jedino da ga zaledis pa udaraš ...

takoder imam i disclock za 25 €...vrlo ucinkovit... maznuli su mo SPa ..i tad sma naucio pouku nažalost na bolniji nacin(po novcaniku lol)... :'(

disclock dobar kvalitetan za 200 kn cca,i lokot neki stvarno skupi i ucinkovit vezan za stup,plus motor na vidljivom mjestu i nemas frke. alarm se vrlo lako sjebe iako i on ima svoje prednosti al i nedostatke...

a kad se sjetim da su mi copili nogo golfa(prije 4 god) ,te mjesec i pol nakon toga novog passata(ok nije bio nov,star 4 mj no svejedno) i to ispred kuce...obadva neosigurana jos..te plus papiri unutra koji su bili njih mi najvise zao i bilo tesko izvadit nove,nepitajte razlog zasto i kako.  :'( :-[ :-[

--- Kraj citata ---

ne sjebe se alarm samo tako. Treba ga znat ugradit. Aolin nije toliko los koliko moze bit losa ugradnja, znam da ima problema sa zastitom od vlage al to se jednostavno rjesava.
A sto se tice lanaca, da vidis sta radi tekuci vodik  :laughing7:
svi oni mult-lockovi se mogu pozdravit s lockanjem bilo cega. iako oni isticu da im niiista ne moze hladenje, udaranje itd...
Price za malu djecu.

ovisi kolko para bi dao za alarm, imas viper za nekih 1500kn, jako dobra stvar!  :icon_thumright:

Aleksandar:

--- Citat: roby44 - 15 Siječanj, 2007, 21:38:40 ---

--- Kraj citata ---

ne sjebe se alarm samo tako. Treba ga znat ugradit. Aolin nije toliko los koliko moze bit losa ugradnja, znam da ima problema sa zastitom od vlage al to se jednostavno rjesava.
A sto se tice lanaca, da vidis sta radi tekuci vodik  :laughing7:
svi oni mult-lockovi se mogu pozdravit s lockanjem bilo cega. iako oni isticu da im niiista ne moze hladenje, udaranje itd...
Price za malu djecu.

ovisi kolko para bi dao za alarm, imas viper za nekih 1500kn, jako dobra stvar!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

znam bokte al ajd ti furaj tekuci vodik i svu opremu za to,

Doomsday:
Evo, alarm i lokot diska u jednom...
http://www.yamaha-piccilo.hr/opci/xena.html
Nema ugradnje, a reagira na drmanje...
I bar nikad ga nećeš zaboravit skint, šta zna bit zajeb ako zaboraviš... :laughing7:
I još samo dobar lanac, i eto ga... :icon_thumright:

mrcina:
dooms imam ti ja ovu xenu i nije za po zimi,ujesen ga stavljao i kad je pala temperatura ispod 5 alarm poludi.klasičan alarm + jedna xena za poljeti dušu daje nemoraš nositi lance a uz xenu odeš u iperkop i tamo za male novce uzmeš disklok kao xena ali bez alarma pa u sklopu svega navedenog samo ti ga helikopter more brzo odnijeti a da ne reagiraš pravovremeno na alarm.
kod kuče pak kupi u luisu ono za umontiravanje u zid ili pod pa kupi u pevcu sajlu debljine srednjeg prsta i zaključaj ga i nebu ti ga niko maknuo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju