Ostalo > Svijet računala i mobitela

LAN -- NFS Most Wanted

(1/2) > >>

speedburn2:
jel mi netko moze objasnik kako spojit dva racunala u lan prek x-firea ili hamachija

RimSo:

--- Citat: speedburn2 - 04 Prosinac, 2008, 16:29:14 ---jel mi netko moze objasnik kako spojit dva racunala u lan prek x-firea ili hamachija

--- Kraj citata ---

Googlaj malo dečko..

Hamachi tutorial ima negdje ja sam čitao samo neznam gdje je..inače neš ide kao napraviš virtual ip i onda se ti konektuješ na to..onda tu ip daš nekom pajdi s kim misliš igrat i on se isto tako nakači..

speedburn2:

--- Citat: RimSo - 04 Prosinac, 2008, 16:36:46 ---
--- Citat: speedburn2 - 04 Prosinac, 2008, 16:29:14 ---jel mi netko moze objasnik kako spojit dva racunala u lan prek x-firea ili hamachija

--- Kraj citata ---

Googlaj malo dečko..

Hamachi tutorial ima negdje ja sam čitao samo neznam gdje je..inače neš ide kao napraviš virtual ip i onda se ti konektuješ na to..onda tu ip daš nekom pajdi s kim misliš igrat i on se isto tako nakači..

--- Kraj citata ---

evo sve sam to napravio i sad imam ovog sta bi sa njim igrao i uđem u most wanted i na lan al ne prikazuje server

vekyyy:

--- Citat: speedburn2 - 04 Prosinac, 2008, 17:55:07 ---
--- Citat: RimSo - 04 Prosinac, 2008, 16:36:46 ---

--- Kraj citata ---

Googlaj malo dečko..

--- Kraj citata ---

evo sve sam to napravio i sad imam ovog sta bi sa njim igrao i uđem u most wanted i na lan al ne prikazuje server

--- Kraj citata ---

mozda nemate istu verziju hamacija?

speedburn2:
ma imamo ja mu preko msn poslao al uopce nece da prikaze server sto sam napravio, i nasao sam na netu da onu ip adresu servera moram kopirat u neki fajl u igrici i to sam napravio al opet nece, jel ima tko na forumu da je igrao most wanted preko lana

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju