Tehnički kutak > Tuning skutera

Derbi GP1- Koji auspuh stavit?

<< < (17/19) > >>

igor.sb:
ma misli na replicu a cijelo vrijeme govori mhr

tony shvati da ako mislis onaj mhr auspuh koji kosta 300tkn to je vec slabi high end ili jaki mid race od tog nemas kruva, da to slozis kak spada vec si na debelo preko 10tkn

replica
leo vince
19
multivar delta
+ sitnice remen, role federi

tu si vec na skoro 6tkn

ryder on the storm:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 07 Prosinac, 2008, 13:20:32 ---
--- Citat: igor.sb - 07 Prosinac, 2008, 13:16:43 ---sto ne kazes s kojim novima raspolazes, koliko bi dao max za setup

--- Kraj citata ---
pa neznam. u tuning bi ulozio negdje oko 5-6 tkn!

--- Kraj citata ---
TO NIJE NIŠTA,za to nemoš pošteni midrace sredit, meni je toliko došo moj setup,a je kao neki lower midrace,nešto između city i midrace, a za malo jači midrace min 10000 kuna, i trajnost je puno manja...

gokiSP:
ako nemas minimalno 2000€ ne razmisljaj o midraceu... govorim ti iz iskustva, ja sam slagao runnera i doslo me je dosta preko 2000€ s tim da sam neke dijelove kupovao polovne, samo auspuh mi je bio 400€ (to je cijena kad sam ja kupovao).

ToNYGP1Racing:

--- Citat: igor.sb - 08 Prosinac, 2008, 12:46:13 ---ma misli na replicu a cijelo vrijeme govori mhr

tony shvati da ako mislis onaj mhr auspuh koji kosta 300tkn to je vec slabi high end ili jaki mid race od tog nemas kruva, da to slozis kak spada vec si na debelo preko 10tkn

replica
leo vince
19
multivar delta

tu si vec na skoro 6tkn

--- Kraj citata ---
Ajd dobro. Bas idem sutra u bencony koliko ce me to tocno kostat tak da znam skupit pare!

dino gp1:

--- Citat: ToNYGP1Racing - 08 Prosinac, 2008, 12:36:31 ---
--- Citat: gokiSP - 08 Prosinac, 2008, 12:31:05 ---evo naprimjer kit due+ i radilica sa plavim polutkama ti dode preko 2000kn, a di je onda jos spuh, karb, vario, kuplung....

--- Kraj citata ---
Ok dakle: Mhr kit: 1500 kn, Dellorto 22: 1000 kn, Mutivar:500 kn, Radilica: (neznam tocno) cca 500 kn, Usis: oko 500 kn, delta: 700 kn, Spuh MHR Team: (neznam koliko) kazu oko 3000 kn i gljiva 100 kn. Jel su cijene tocne ili..? tako su mi reki da to otprilike dođe... i kaj jos na sve to treba? 

--- Kraj citata ---

Mhr team spuh bi ti replicu uništio nakon 2-3tkm...

--- Citat: igor.sb - 08 Prosinac, 2008, 12:46:13 ---ma misli na replicu a cijelo vrijeme govori mhr

replica
leo vince
19
multivar delta

tu si vec na skoro 6tkn
--- Kraj citata ---

Ja sam dao oko 5tkn za:

Malossi mhr replica 70
mhr replica auspuh
multivar 2000
kevlar belt