Općenito > Generalno o skuterima

Kymco 250-500

<< < (18/33) > >>

john_wayne:

--- Citat: Genesis051 - 28 Siječanj, 2007, 23:44:35 ---U stvari...baš se pitam... ne mogu ni vjerovat' da prerađuju mašine, nego samo za pojedino tržište "pripreme" određeni kontigent dokumentacije... npr. za Hrvatsku je uvoznik naručio (odin, nemam predodžbe o količini, pa ovo uzmi kao lupetanje bez veze) 350 komada excitinga 250 ... "pošaljite im 350 dokumenata na 249 ccm"....

--- Kraj citata ---

ja isto mislim da je razlika samo u dokumentima, nema logike raditi 2 tako slična agregata....

r.e.!:
Čak i kada su promjene samo papirnate mislim da treba nanovo raditi homologaciju...

john_wayne:

--- Citat: r.e.! - 29 Siječanj, 2007, 09:09:59 ---Čak i kada su promjene samo papirnate mislim da treba nanovo raditi homologaciju...

--- Kraj citata ---

ako ti tvornica da dokumente na kojima piše 249 ccm, nema šanse da to itko provjerava... meni je svejedno dali vozim 251 ili 249, glavno da manje platim.... :toothy9:

r.e.!:

--- Citat: john_wayne - 29 Siječanj, 2007, 09:20:46 ---
--- Citat: r.e.! - 29 Siječanj, 2007, 09:09:59 ---Čak i kada su promjene samo papirnate mislim da treba nanovo raditi homologaciju...

--- Kraj citata ---

ako ti tvornica da dokumente na kojima piše 249 ccm, nema šanse da to itko provjerava... meni je svejedno dali vozim 251 ili 249, glavno da manje platim.... :toothy9:

--- Kraj citata ---

s time se slažem  :icon_biggrin:

Genesis051:
Baš me intrigira taj podatak, jer (osobno sam se izrazio), kad je takva mala razlika, što se događa kod proizvođača... 2 ccm, to je stvarno smiješno pripremati 2 mašine zbog toga... što može izmijeniti (?).. staviti klip, koji je za koju stotinku mm "jači" ili "slabiji" na čelu,  pa time više zadire u prostor cilindra (manja kubikaža) ili manje...
Možda... makar mi je "prirodnije" da se "švercaju" na toleranciju... Napiše 249 u dokumentima...pa što onda, ako je 250 ccm izmjereno po atestu... to je manje od 0,5 % ...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju