Općenito > Generalno o skuterima

Kymco 250-500

<< < (16/33) > >>

eladio:

--- Citat: john_wayne - 25 Siječanj, 2007, 21:11:37 ---
--- Citat: eladio - 25 Siječanj, 2007, 21:06:06 ---
--- Citat: john_wayne - 25 Siječanj, 2007, 20:49:40 ---Jedna stvar mi nije jasna kod xcitinga 250...

na službenim stranicama piše da ima točno 251 ccm, ako je to točno onda on spada u kategoriju od 250-500 ccm za osiguranje? ista davanja kao i za 500 ( prema podatcima 498 ccm) :dontknow:

--- Kraj citata ---

dobro pitanje, ali sumnjam da ima 251  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

prema katalogu koji sam dobio u kymcu piše točno 251 ccm... :dontknow:... na njihovim stranicama piše 250 ccm, a negdje piše da je ispod 250... :dontknow: :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---

i tu pise : http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_content&task=view&id=94&Itemid=33  :icon_scratch:

cekamo odina da nas bolje informira  :dontknow:

odin:

--- Citat: john_wayne - 25 Siječanj, 2007, 20:49:40 ---Jedna stvar mi nije jasna kod xcitinga 250...

na službenim stranicama piše da ima točno 251 ccm, ako je to točno onda on spada u kategoriju od 250-500 ccm za osiguranje? ista davanja kao i za 500 ( prema podatcima 498 ccm) :dontknow:

--- Kraj citata ---

ajde, drago mi je da ti se svidja xciting. Nadam se da si zadovoljan sa Peoplom takodjer :)
Trebalo mi je malo da se odlucim da li da se ukljucim ili ne u forum, jer sam se bojao da neki ne docekaju na noz to, kao "sad se on tu nasao reklamirati ono sto prodaje". No, to mi nije na kraj pameti. Kao stari BBS-er, a i forumas, nisam mogao odoljeti da se ne ukljucim, pa nek me tuce tko god hoce :-) Nadam se da cu nekome pomoci, kao i da cu ovdje saznati puno toga sto moze unaprijediti ono sto radim(o), sto mi i je primarni cilj.

Sto se tice kubikaze, xciting kojeg mi prodajemo ima 249ccm. Postoji i varijanta od 251cc, ali to se ne uvozi, jer je registracija za to skuplje. Bez brige :)

IZd:
Ako sam dobro shvatio, u jednom trenutku si poželio kupiti Kawasaki. Ako želiš nešto što je skuter, a ide prema motoru onda još jednom razmisli o Nexusu.

Siguran sam da su oba skutera OK i da nećeš promašiti ako odabereš bilo kojeg od njih. Ja sam isto tako tražio savjete, raspitivao se o razno raznim tehničkim karakteristikama i detaljima, i na kraju sam u biti dobio najbolji savjet:

"...uzmi ono što ti se najviše sviđa jer su svi skuteri koje navodiš kvalitetni i OK, a ipak ćeš se ti najviše voziti na njemu. Zato uzmi ono što ti se sviđa kako bi bio zadovoljan i sretan..."

E, to ti je moj savjet. Dok ne napraviš filter koji skuter želiš poslušaj savjete. Ali kada napraviš filter i ostane ti dvojba (dva skutera) onda se odluči za ono što ti se više sviđa, a nas ostale i naše savjete tada zaboravi  :toothy10:

eladio:
to je najbolji savjet  :icon_thumright:

R2D2:

--- Citat: odin - 26 Siječanj, 2007, 19:36:09 ---
ajde, drago mi je da ti se svidja xciting. Nadam se da si zadovoljan sa Peoplom takodjer :)
Trebalo mi je malo da se odlucim da li da se ukljucim ili ne u forum, jer sam se bojao da neki ne docekaju na noz to, kao "sad se on tu nasao reklamirati ono sto prodaje". No, to mi nije na kraj pameti. Kao stari BBS-er, a i forumas, nisam mogao odoljeti da se ne ukljucim, pa nek me tuce tko god hoce :-) Nadam se da cu nekome pomoci, kao i da cu ovdje saznati puno toga sto moze unaprijediti ono sto radim(o), sto mi i je primarni cilj.

Sto se tice kubikaze, xciting kojeg mi prodajemo ima 249ccm. Postoji i varijanta od 251cc, ali to se ne uvozi, jer je registracija za to skuplje. Bez brige :)

--- Kraj citata ---

Nakon svega što si prošao sa našim članovima,svaka čast što se javljaš.RESPECT!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju