Općenito > Generalno o skuterima
Kymco 250-500
bluedreamer:
--- Citat: odin - 21 Siječanj, 2007, 13:37:53 ---Evo na primjer jednog mogucem scenarija, nesto ti se pokvari u petak, odes u servis u ponedjeljak. Servis ne moze odmah uzeti tvoj skuter, naravno, jer covjek ima posla, nego te naruci za dva dana npr. Znaci, ti dovezes skuter u srijedu, on ga se primi u cetvrtak. Ako je problem malo misteriozniji (zato te i narucio, remember, jer nije mogao dijagnozu baciti iz rukava), dijagnostika potraje, i dobijes ju u petak. I eto, proslo je vec tjedan dana. On naruci dio nama uvozniku u petak popodne ili navecer kad konacno dodje malo do zraka, i mi kad dodjemo na posao u ponedjeljak, nadjemo njegovu narudzbu. Recimo da na narudzbi i zapisniku nesto nije jasno, i kazemo "ajmo prvo rijesiti ovo sto nam je jasno, pa cemo nazvati ovog decka". Dodje ponedjeljak pred kraj radnog vremena, zatisje i idemo fino nazvati da vidimo sta je u pitanju. Zovemo, rascistimo i skuzimo da treba nekakvih 6 dijelova za otkloniti kvar. Ako sve imamo, saljemo u utorak, u srijedu diler to dobije, i u cetvrtak se baci na posao i otkloni kvar, covjek preuzme motor u cetvrtak ili petak. I eto, dva tjedna su prosla kao keks! Slozit ces se da je ovo jedan sasvim izgledan scenarij, i da nista nije preuvelicano. A sada se vratimo recimo u ponedjeljak pred kraj radnog vremena i na razgovor sa serviserom. Sve super, sve dijelove imamo, ujutro u utorak nazovemo intereuropu da dodje pokupiti paket. Mi cekamo, intereuropa ne dolazi, zovemo ga oko 14h, kad on na mostu - "sorry stari, zaboravio sam, nemoj se ljutiti, ali ne stignem se vratiti, moram prije 3h biti u rijeci na distribuciji". I eto, propadne utorak. Dodje on u srijedu, pokupi paket, sve 5. No, u cetvrtak je dan drzavnosti, ne radi se. Serviser dobije dijelove u petak. Na stolu ima dva motora od ranije i mora njih dovrsiti. Jebe se cijeli dan s njima, i ne stigne taj dan. U ponedjeljak (vec treci tjedan pocinje) ujutro ulovi se tvog motora, slozi ga, ti ga preuzmes u utorak. Gotovo tri tjedna otkad se tebi motor zaustavio. I opet, da li je netko nesto zeznuo - nije.
Ako jos dodas moguci, vrlo vjerojatni scenarij da kad se trazi 6 dijelova, barem jedan ce nedostajati (sjeti se, EU standard je 70% za isporuku, znaci 7 imas, 3 nemas), eto sranja, moras narucivati van dijelove. Vratimo se na onaj ponedjeljak, 10-i dan otkad ti je vozilo stalo. Ti skuzis da to nemas, ako nije problem, saljes serviseru drugi skuter da skine s njega, ako je, ajmo narucivati van. I to ne proizvodjacu, jer se proizvodjacima mora narucivati mjesec dana unaprijed, oni nista nemaju na lageru, nego proizvode po narudzbi, vec drugim kolegama dilerima i uvoznicima koji su svi premrezeni i jedan drugom pomazu. Dakle, u ponedjeljak mu narucis, u utorak dobijes od njega odgovor, vec u utorak ti salje, ili najkasnije u srijedu, u ponedjeljak (krece teci cetvrti tjedan) dodje kurirskom sluzbom na carinu. Spediter napravi prijavu u 1230h, a carinarnica radi do 13h, tako da obracun carine dobijes tek u utorak, kad platimo carinu, faxiramo placanje, u utorak krece kurirska sluzba prema uvozniku sa dijelovima, u srijedu dolazi paket uvozniku, u cetvrtak salje dio koji nedostaje dileru, koji ga dobije u petak. Kako je stvar vec totalno hitna i svima je neugodno i zao covjeka koji ceka ni kriv ni duzan, sa stola skida sve sto radi trenutno, ostaje u petak do 10 navecer u radioni da bi slozio ovaj motor koji taj petak slavi **mjesecnicu** u njegovoj radioni, svejedno svjestan da ce vrlo vjerojatno covjek koji ceka toliko vremena biti bijesan, ljut, razocaran i u mislima "...nikad vise...". A majstor se potrudio, uvoznik se potrudio, svi se polomili, a opet ne valja.
Koliko sam puta samo sjeo u auto ja osobno, ili kolege u firmi, pa vozi za italiju po neki dio od 10eura, samo da bi ljudi bili zadovoljni :) Mogla bi se cijela jedna knjiga anegdota napisati :) Da, bilo je trenutaka kad su nam je*ali sve po spisku, a mi ni krivi ni duzni, bilo je trenutaka kad su nam slali bombonjere i prsute jer smo napravili stvari za ljude koje nitko za njih nije radio, bilo je trenutaka kad smo i mi negdje zagubili nekakav fax sa narudzbom, pa smo se morali ispricavati ljudima nakon mjesec dana, tada smo mi slali prsute i slane ribe... Svatko tko radi, taj i grijesi, od prvog do zadnjeg, tko kaze drugacije taj laze. Opet kazem, vazno je samo posteno raditi posao, i truditi se da gresaka bude cim manje.
--- Kraj citata ---
Imam ja prijatelja koji radi u servisu KIA-e, i on je pun anegdota, j*** ga kad radiš s ljudima, moraš bit spreman na sve.
Slažem se sa svim gore napisanim, i apsolutno cijenim ovoliki trud za odgovor :icon_thumright:
Kad slijedeći put budem j**** mater nekom od uvoznika pa i servisera, dvaput ću razmisliti :toothy9:
--- Citat: ---Neces pogrijesiti ni sa pondijem, ni sa moto gamom. Moj savjet ipak je Moto Gama, covjek je pravi motorist, radi cijelu godinu, i na lageru uvijek ima dijelove za servis. Pondi je dobar i posten, ali ako ti treba zamijeniti sajlu, morat ces cekati da on nama naruci sajlu. Moto gama uvijek ima potrosne dijelove na lageru
--- Kraj citata ---
Hvala, tako sam i ja čuo, ali eto bolje pitati na pravom mjestu
--- Citat: ---Grand Dink je super skuter, od svih maksi skutera za grad je daleko najprakticniji zbog manjeg medjuosovinskog razmaka, ravnog poda i ogromnog bunkera. Servisiraj ga redovito i neces imati problema sto posto. Za nedajboze, tu smo mi, sa svim nedostacima i prednostima :) Prosle zime je u motoreviji izasao prijevod zakljucka maraton testa Grand Dinka 125 iz Motorrada - nakon 25.000 km su mnu zamijenili samo zarulju glavnog svjetla! Zakljucak - ovako izdrzljiv skuter nismo ni sanjali da moze postojati.
--- Kraj citata ---
Ma i ja sam čuo sve najbolje za Kymca od mehaničara i poznanika, ali očito zapinje sa uvoznikom :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Šalim se naravno...
Hvala na iscrpnom odgovoru :notworthy:
bluedreamer:
--- Citat: eladio - 21 Siječanj, 2007, 20:55:07 ---svejedno moram priznati da je ovaj pristup od strane uvoznika kymca za SVAKU POHVALU ..vjeruj mi , to neces cuti od drugih zvucnih imena.. ..i to ce sigurno iskoristit za jos bolje poslovanje i na korist svih nas :headbang: ..samo tako hrabro naprijed :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Apsolutno se slažem!
john_wayne:
Pozdrav svim forumašima!
Prvo da kažem da mi je drago da se osim svijeta skutera pojavila još jedna vrlo dobra stranica o skuterima (pogotovo forum)... :)
Inače ponosni sam vlasnik Kymca People S, 50 ccm , starog nepunih 6 mjeseci. Napravio sam 3000 km (jučer obavio servis na 3000) i za sada sam zadovoljan...
Kada sam kupovao skuter gledao sam samo skutere od 50 ccm jer mi se nije dalo polagat. Prvih mjesec dana bio sam super zadovoljan, no kako živim u brdovitim područjima Rijeke (Pehlin), ubrzo sam shvatio da mi ova kubikaža nije dovoljna i da mi nema druge nego polagat za A kategoriju...
Prilikom polaganja (polagao na nekoj yamahici od 150 ccm) zaljubio sam se u motore... I ubrzo sam si stvorio novu opsesiju Kawasaki er6 n... međutim žestoko odgovaranje okoline (cura, starci, pa i većina frendova), a i kada sam malo bolje razmislio ( praktičnost, kodeks oblačenja na poslu- odjelo na kawasakiju :nono:...) odustao sam od motora i koncentrirao se na maxi skutere. tada je počelo moje mahnito kopanje po netu i posjećivanje raznih dilera...
nakon dugotrajnog razmišljanja izbor sam sveo na kategoriju 250ccm i na dva modela gillera nexus i Kymco xciting ...
i onda naletim na ovaj post... jednostavno nisam mogao prestat čitat...
Odine, svaka ti čast, vidi se da ti je stalo...
Mrcina, jebiga, i ja bi popizdio da sam toliko čekao...
eladio:
xciting rulez :headbang:
pozz kolegi rijecaninu :hello: i hvala na pohvalama :redface:
john_wayne:
Eladio, tvoje postove čitam već zadnjih mjesec dana i mogu ti reći da mi je tvoje zagovaranje xcitinga uvelike pomoglo u odlučivanju...
Prije sam više pikirao na nexusa, a sada za pola koplja vodi xciting... :toothy9:... puno je pomogla i ona recenzija koju si stavio na stranicu :icon_thumright:(već sam zaboravio tko je to napisao)...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju