Općenito > Generalno o skuterima
Kymco 250-500
odin:
--- Citat: grabri - 23 Veljača, 2007, 18:02:59 ---xmax košta 37500 a xciting i nexus 34000-velika je razlika
--- Kraj citata ---
xcitinga ima jos nesto na popustu za 30.510kn.
takodjer, ako pogledas zavrsnu obradu na x-maxu, totalni shit, sve se klima, crne unutarnje plastike imaju boju kao da su sa otpada skupljene doslovno, prekidaci jeftini. Uopce, jako jeftin dojam ostavlja. Dobro pogledaj i usporedi prije odluke. PRedivno dizajniran skuter, i masina je dobra, ali je izvedba totalno zakazala, malo prosetaj po forumima, pa ces naci.
mrcina:
a beverli ti je oko 32000kn(tiha patnja)
IZd:
Imam Nexusa i mislim da se u skladu sa svim mojim očekivanjima. Skuter je odličan i mislim da sam napravio pun pogodak kupivši ga. Svidio mi se i pogodio sam, imam super skuter.
U zadnjem broju MotoKluba (br.10) je članak o završetku maraton testa (15.000 Km) - samo pohvale. :icon_biggrin:
Kao što sam već prije napisao kupi ono što ti se najviše sviđa!!! Moje mišljenje je da su svi skuteri iz "prve lige" odlični i da tu nema loše odluke! :icon_thumright:
grabri:
Kakva je udobnost za suvozača na nexusu-izgleda mi po slikama nekako previše uzdigut zadnji kraj. Jesi li imao problema sa gorivom pošto je nexus i.e. i kolika je potrošnja?
Kymco Xciting mi je puno ljepši po izgledu i vjerovatno je kvalitetniji, ali ne želim kupiti scooter s karburatorom-ipak to više nitko ne koristi...kod automobila se ne može više kupiti model s karburatorom, a kod motocikala ih koriste još neki stari modeli koji će uskoro biti zamijenjeni. Ne kužim zašto se kod nas ne prodaju Kymco modeli s i.e.
StreetRunner:
--- Citat: grabri - 25 Veljača, 2007, 11:27:03 ---Kakva je udobnost za suvozača na nexusu-izgleda mi po slikama nekako previše uzdigut zadnji kraj. Jesi li imao problema sa gorivom pošto je nexus i.e. i kolika je potrošnja?
Kymco Xciting mi je puno ljepši po izgledu i vjerovatno je kvalitetniji, ali ne želim kupiti scooter s karburatorom-ipak to više nitko ne koristi...kod automobila se ne može više kupiti model s karburatorom, a kod motocikala ih koriste još neki stari modeli koji će uskoro biti zamijenjeni. Ne kužim zašto se kod nas ne prodaju Kymco modeli s i.e.
--- Kraj citata ---
aj pojasni mi to s karburatorom i s i.e. Šta si mislija,da karburator nevalja ili tako nešto
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju