Općenito > Generalno o skuterima

Kymco 250-500

<< < (25/33) > >>

odin:

--- Citat: mrcina - 23 Veljača, 2007, 00:38:29 ---hej 250 32000kn - B&W 250 26000kn hej hej cijena kao od beverlija beverli prije kupiti ovo je preskupo

--- Kraj citata ---

zasto mislis da je beverly bolji izbor od peopla?

odin:

--- Citat: eladio - 23 Veljača, 2007, 00:45:43 ---
--- Citat: mrcina - 23 Veljača, 2007, 00:38:29 ---hej 250 32000kn - B&W 250 26000kn hej hej cijena kao od beverlija beverli prije kupiti ovo je preskupo

--- Kraj citata ---

a da.. cijena.. cekamo da stigne pa cemo vidjet jel malo preskup ili ipak nije :toothy9:

--- Kraj citata ---

slazem se , treba vidjeti uzivo. puno je veci od S200, sasvim drugi skuter.
dva diska ispred, dupli halogeni far, LED stop svjetlo, komforna podnica i veliki prtljaznik...
ne kuzim samo zsto bi kymco morao biti jeftiniji od piaggia u istoj kubikazi?

IZd:
Kupovao sam skuter, da ne duljim, treba kupiti ono što ti se sviđa jer su danas iz ove "prve lige" svi skuteri dobri...

odin:

--- Citat: IZd - 23 Veljača, 2007, 14:36:58 ---Kupovao sam skuter, da ne duljim, treba kupiti ono što ti se sviđa jer su danas iz ove "prve lige" svi skuteri dobri...

--- Kraj citata ---

my thoughts exactly :)

eladio:
hm..

na kraju krajeva to je ziher, svako kupi ono sto mu se najvise svidja  :toothy9:

mi smo tu da mu tu odluku olaksamo ili otezamo postavljajuci pitanja i ne uzimajuci stvari zdravo za gotovo propitamo sve iz "objektivnog" kuta..  :laughing7:

:frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju