Općenito > Generalno o skuterima
Kymco 250-500
R2D2:
Znam dosta ljudi šta vozi baš 125 bet&win i nisu imali baš neke probleme a i nisu baš nježni.Možda si baš pogodio neki sa tvorničkom rak ranom.
odin:
--- Citat: mrcina - 13 Siječanj, 2007, 20:57:23 ---jer kad kupiš skut i trebaš ga servisirati u garantnom roku imat češ problema ne slatkih več gorkih da buš kipio ko zakuhala voda.
očito njima nije u planu imati što više zadovoljnih kupaca več izgleda kao naša repka uživa na lovorikama a ne kuže da je vrijeme prolazno i da im može pobječi pod kristalnim nogama pa buju pali i razbili se od učmalosti.
--- Kraj citata ---
Čuj, s obzirom isti uvoznik već 10 godina prodaje Kymco na našem tržćištu, i da je od apsolutno nepoznate marke od koje su zazirali gotovo svi uspio stvoriti respektabilan brand i jednu od najboljih i najvećih servisno distributerskih mreža, mislim da tvoje riječi baš ne stoje.
Gdje ga servisiraš da nisi zadovoljan sa tretmanom, ako nije tajna?
mrcina:
odin nije stvar u servisu več u uvozniku koji nema dostojnu količinu dijelova a več je deceniju vrli uvoznik kymca u rh.
serviser nemože imati sve dijelove ali zato naš vrli uvoznik mora.
na tisuču motora barem jedan postona sto motora iste firme iste kubikaže 1% a ne 0%,ova druga cifra vodi uvoznika u amaterstvo.
ako uvozi 100 motora iste kubikaže onda barem 1 motor mora biti kompletan za servis u dijelovima.
kymco ima iste mašine na svim 125ccm modelima pa tako za svaki uvedeni model treba imati barem 1% dijelova a ako ne i 6%.
uzmimo magnetiks i vrli djedomobil na 100 komada 20 komada u dijelovima ali u smislu da ih sutra može sastaviti i prodati pod kompletan a na da nešto fali.
to ja zovem profesionalnošču a ne ono što sam ja doživio od uvoznika čekanje glave motora više od 20 dana što je za nepovjerovati u profesiji uvoznika renomirane firme iz tajvana.
da doznaju kako posluju odmah bi izgubili status uvoznika i morali zaprti firmu.
eladio:
miriše mi da odin možda radi s kymcom.. evo mozda netko tko ce ti moci pomoci ubuduce :toothy3: :redface:
mrcina:
vidjet čemo jer kako je nastupio činimi se da on navija za uvoznika, ako da onda bi trebao znati onu poznatu izreku kupac je u svemu u pravu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju