Tehnički kutak > Tuning skutera
Keeway F-act skidanje variomata HELP
Drnda:
nije to neka velika sila, ali eto, popravljao sam sve zivo od tomosovih motora do pumpi i penti pa nikada problema nisam imao...
markezz:
Evo prokletinju sam uspio nasamariti, nisam bio toliko odvežan da blokiram klip, čak ni sa pištoljem nije išlo, nego sam skinuo zaštitu sa magneta sa druge strane, navida 2 vijkai blokira pomoću šerafcigera i mic po mic gedorom sam odvida! Bila je dosta jako stegnuta!
Međutim naravno nisam dobija ništa skidanjem blokade sa variomata, ni kilometra, al me više brine što sam primjetija da mi na karburatoru fale 2 vijka što se vidi na slikama pa ako mi neko može pomoći oko toga i reći čemu služe i da li mi je pametno nabaviti ih i staviti natrag. Inače maksimalan broj okretaja na nogari koji skuter postiže je 8800, po ravnici negdi do 8000, što napraviti da ide barem 70, sada ide nekih 55 po ravnome??? :icon_scratch:
Drnda:
vjerojatno ti je cdi blokiran, mislim da ti ima odblokirani ili rakitje 00 ili dino sk sa foruma pa ih pitaj ...
markezz:
Ma ovaj dečko mi je reka da je skinuta elektronska blokada što mu ja uopće ne virujem jer znam da on to sto posto nije skida kada nije skinuja sa variomata! A molija bi i odgovore za ove rupe na karburatoru, možda i to igra neku ulogu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju