Tehnički kutak > Tuning skutera

cilindar od sp 180 na blokove sr 125/150?????

(1/4) > >>

neer:
dali je izvedivio i uz koje preinake ...nesto sam nacuo da se mora preradjivat onaj usjed gdje ide cilindar...ajde pametnjakovici sad pricajte  :hello:

gokiSP:
lc na ac??? sp ima pumpu vode u cilindru i mislim da je to tako ne izvedivo... jedino kad bi se napravila neka vanjska pumpa vode, ali neznam kako bi se onda zatvorila rupa na cilidru od vode :icon_scratch:

Drnda:

--- Citat: gokiSP - 02 Prosinac, 2008, 17:35:31 ---lc na ac??? sp ima pumpu vode u cilindru i mislim da je to tako ne izvedivo... jedino kad bi se napravila neka vanjska pumpa vode, ali neznam kako bi se onda zatvorila rupa na cilidru od vode :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
cini mi se da nisi shvatio bas,  umjesto vent. ide pumpa vode npr. bosch, i spoje se crijeva, metne se kiler i posudica i to je to, samo je pitanje moze li cyl. sa ona 2 pera uci u blokove.... kuzis :icon_thumright:

gokiSP:
da, al kuzis cilindar od sp-a od ispod ima kanal za vodu koja ide iz cilindra... cim bi zatvorio taj kanal????

PROOF:

--- Citat: gokiSP - 02 Prosinac, 2008, 17:51:34 ---da, al kuzis cilindar od sp-a od ispod ima kanal za vodu koja ide iz cilindra... cim bi zatvorio taj kanal????

--- Kraj citata ---
zvakacom......

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju