Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox - novi auspuh
gokiSP:
ma ja sam ga imao samo jedan dan, i to ipak nije spuh za takav kit, jednostavno ga gusi, treba mu neki bolji spuh...
dhorvat:
--- Citat: gokiSP - 03 Prosinac, 2008, 13:49:43 ---lol :toothy9: :toothy9: :toothy9: kako sam se sad nasmijao... salim se ne vidim zasto bi zx bio neki cep na kitu, ja sa ga cak imao jedan dan na due+ i jebiga motor ide koliko mu dopusta auspuh a auspuh je sasvim ok za neki base kit...
--- Kraj citata ---
Gle, sa 17,5 karbom i base kitom ne može puno više izvući iz njega... Zato sam i reko da su najbolji spuhovi koji su malo jači za serijalu pa do neke granice najslabijih za midrace... Sve iznad toga nebi nikome preporučio!
Malaguti F12 ima prerađenog ZX-a sa morinija na malagutiju i due plusu i motor mu ide isto ko i moj trophy tako da njega definitivno guši ZX. Sad kupuje Narda tak da ću i ja vidit (nadam se) kak se ponaša Nardo na mom gusu :laughing7:
Crazy Kuree:
--- Citat: 2TDottore - 03 Prosinac, 2008, 09:59:43 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 03 Prosinac, 2008, 08:46:43 ---drugačije maxium neš izvuć sve base komponente kad staviš to je onda standard i uvijek će bit brži i startniji onaj koji ima nardo ili shot naravno ako zna podesit
--- Kraj citata ---
to ocito jos ne kuzis o cem ja pricam.Ali dobro mlad si jos pa ces shvatit s vremenom.
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy9: dobro jesam mlad, al to je činjenica da maxium izvučeš iz gusa ako staviš nardo auspuh i nema onog koji će reć da bolje ide sa npr ZX na gusu već sa shotom, a po meni se u potpunosti izvuče kapacitet shota na gusu jer se vrti na 11000- 11500 kroz ubrzanje gdje daje najveću snagu, a svakako ja ne preporučujem shot to je ipak za kit s jednom karikom,i kažu pravit za due+ a na njemu more dat neki 12 ks dok sa roostom ili c16 se izvuče full snaga neki 13.5-14 ks al zna se koliko traje :'( najbolja opcija je yasuni R na gus i moja preporuka, može i laser xpro,hebo performer,MHR replica, gianelli reverse ili stage6 pro - je preporuka ako nemaš para za yasuni r)
SlowRider:
--- Citat: Crazy Kuree - 03 Prosinac, 2008, 15:03:57 ---
--- Citat: 2TDottore - 03 Prosinac, 2008, 09:59:43 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 03 Prosinac, 2008, 08:46:43 ---drugačije maxium neš izvuć sve base komponente kad staviš to je onda standard i uvijek će bit brži i startniji onaj koji ima nardo ili shot naravno ako zna podesit
--- Kraj citata ---
to ocito jos ne kuzis o cem ja pricam.Ali dobro mlad si jos pa ces shvatit s vremenom.
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy9: dobro jesam mlad, al to je činjenica da maxium izvučeš iz gusa ako staviš nardo auspuh i nema onog koji će reć da bolje ide sa npr ZX na gusu već sa shotom, a po meni se u potpunosti izvuče kapacitet shota na gusu jer se vrti na 11000- 11500 kroz ubrzanje gdje daje najveću snagu, a svakako ja ne preporučujem shot to je ipak za kit s jednom karikom,i kažu pravit za due+ a na njemu more dat neki 12 ks dok sa roostom ili c16 se izvuče full snaga neki 13.5-14 ks al zna se koliko traje :'( najbolja opcija je yasuni R na gus i moja preporuka, može i laser xpro,hebo performer,MHR replica, gianelli reverse ili stage6 pro - je preporuka ako nemaš para za yasuni r)
--- Kraj citata ---
Radje bi se vozio na ZX-u par sezona nego da mi Shot propuca nekoliko klipova kroz par mjeseci. :laughing7:
Defitnivno ide bolje sa midrace spuhom, ali sve ima svoje mane i prednosti.
ami trade:
stavi gianneli reverse(to ti je isti auspuh kao arrow extreme) a za malju lovu, košta 1150,00kn
na ljega če ti motor ići najbolje, na "shot" ili tako neki otvoreni auspuh ćeš ga jeko teško uštelati, jer su to malo preotvoreni auspusi za base kitove
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju