Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox - novi auspuh

<< < (12/29) > >>

2TDottore:

--- Citat: Crazy Kuree - 03 Prosinac, 2008, 08:46:43 ---drugačije maxium neš izvuć sve base komponente kad staviš to je onda standard i uvijek će bit brži i startniji onaj koji ima nardo ili shot naravno ako zna podesit

--- Kraj citata ---

to ocito jos ne kuzis o cem ja pricam.Ali dobro mlad si jos pa ces shvatit s vremenom.

gokiSP:

--- Citat: 2TDottore - 03 Prosinac, 2008, 09:59:43 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 03 Prosinac, 2008, 08:46:43 ---drugačije maxium neš izvuć sve base komponente kad staviš to je onda standard i uvijek će bit brži i startniji onaj koji ima nardo ili shot naravno ako zna podesit

--- Kraj citata ---

to ocito jos ne kuzis o cem ja pricam.Ali dobro mlad si jos pa ces shvatit s vremenom.

--- Kraj citata ---
looolek :toothy12: :toothy12: :toothy12:

sven_vx:
po meni ti je najbolje kupit shota i neku frgu 19,jel ako ces kasnije prelazit na jaci kit onda ces opet morat uzimat novi spuh,jer zx nije za jace kiteve ovo mu je maximum...a vjerujem da ces uzimat s vremenom jaci kit jer ce to ovo proc :toothy10:

DvdAerox:

--- Citat: 2TDottore - 03 Prosinac, 2008, 09:59:43 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

ako stavis sve base komponente doci ces do nekog zida preko kojeg nes moc izvuc nis vise..... btw. neznam zasto vi mislite da je zx base auspuh? to je cep za bilo koj kit, zx je dobar za serjalu i stop, to sta se slaze sa kitevima je druga stvar....

dhorvat:

--- Citat: DvdAerox - 03 Prosinac, 2008, 12:54:00 ---btw. neznam zasto vi mislite da je zx base auspuh? to je cep za bilo koj kit, zx je dobar za serjalu i stop, to sta se slaze sa kitevima je druga stvar....

--- Kraj citata ---

Čep??  :o Pitaj Dottorea, Slowridera, Malagutija F12 i Aprilliatop-a kakav je ZX čep na mom Trophyju!  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju