Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox - novi auspuh

<< < (9/29) > >>

pitaNS:
ja bi isto uzeo neki jači auspuh od zx-a na base kitu.....al ne treba ni preterivati sa nekim midrace auspusima tipa shot i nardo i tako to....base kit po meni ne bi trebalo vrteti preko 10.000 obrtaja pa prema tome uzeti sličan auspuh...tipa stage6 replica, laser x pro, yasuni z i brdo još takvih....

DvdAerox:

--- Citat: gokiSP - 02 Prosinac, 2008, 22:45:03 ---ma najbolje da uzme polini evolutio, jelda?  :icon_biggrin: :toothy12: :toothy9: :toothy11: :toothy3: :laughing6: :laughing9: :laughing7:

--- Kraj citata ---

jedan kod mene ima malossi sport i evo auspuh.... ide dobro hehe, pitanje je kad ce zacvikat hehe

Crazy Kuree:

--- Citat: DvdAerox - 02 Prosinac, 2008, 22:47:18 ---nek stavi shota, al sa karbom od 17,5 i shotom ne ides nikamo-isprobano, tako da treba i veci karb... valjda 19 je dovoljno mada preporucujem 21

--- Kraj citata ---
nije dobro zbog hlađenja sa 17.5, bio rox sa 17.5, malossi sport , mhr multivar i yasuni R i ja mu posudim svoj shot i ide mu brže za neki 5 km/h dok u ubrzanju isto skoro ko sa yasuni R,nego nakon duže vožnje, na krajnjoj se jednom remen preokrene i drugi put kad se preokrenio zaribo je i kit hehe tj klip istopio

Crazy Kuree:

--- Citat: pitaNS - 02 Prosinac, 2008, 22:49:36 ---ja bi isto uzeo neki jači auspuh od zx-a na base kitu.....al ne treba ni preterivati sa nekim midrace auspusima tipa shot i nardo i tako to....base kit po meni ne bi trebalo vrteti preko 10.000 obrtaja pa prema tome uzeti sličan auspuh...tipa stage6 replica, laser x pro, yasuni z i brdo još takvih....

--- Kraj citata ---
to i ja tvrdim al ako je skuter AC jer sam dosta klipova spalio dok nisam stavio puno slabiji auspuh, dok na LC imo je drug dosta vremena i tak ništa se ne događa osim šta ide ko lud  :icon_biggrin:

dino gp1:
Moj bi izbor bio rs 70,yasuni r,forrace,mhr replica uz taj kit, sve zavisi koliko je spreman platiti!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju