Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox - novi auspuh
2TDottore:
--- Citat: PitBull Aerox - 04 Prosinac, 2008, 17:28:15 ---
--- Citat: dino gp1 - 04 Prosinac, 2008, 15:34:33 ---Nemojte stalno spamat, čovjeku ste upropastili temu :sign7:
--- Kraj citata ---
cicija...
ovaj, sto se tice teme, uopce se ne spama jer se vodi rasprava o postavljenom pitanju...
veka84sb, to si u pravu, a samo maaali broj, cak se usudim rec 3-4 covjeka na citavom forumu mogu to uradit sta si ti rekao... za preradjeni 50ccm... a i cak i mali broj ljudi bi znao napravit 17,5 da moze ic sa due+i nardom... ali dottore je rekao da najbolje ide gus sa ZXom sto je potpuno netocno... a i te KS sam naveo samo okvirno da mogu napravit usporedbu... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
daj citajte malo.ko je rekao da gus ide najbolje sa zx-om.Ja nisam sigurno.Ja sam rekao da kaj se mene tice mene ne zanima na mom gusu ni jedan drugi auspuh osim mog zx-a a to sta drugi stavljaju nek samo stavljaju.Ima dosta boljih auspuha od novih zx-a koji spadaju u base klasu.o midrace auspusima na base-u uopce necu razgovarat kao sto sam vec rekao.Eto jel ste zadovoljni.
Crazy Kuree:
--- Citat: charnel - 04 Prosinac, 2008, 17:45:35 ---
--- Citat: SlowRider - 04 Prosinac, 2008, 17:08:19 ---Budem ja stavio ZX umjesto R-a da vidim kako bi tjerao produzenu getribu...
--- Kraj citata ---
a mislis da rr nece moc izgurat 18%duzu getribu u mom slucaju?
..vidit cu rezultate kad montiram.. :dontknow:
--- Kraj citata ---
rr jači od zx za 0.3 ks lol koako ćeš osjetit tu razliku
charnel:
--- Citat: Crazy Kuree - 04 Prosinac, 2008, 17:55:36 ---
--- Citat: SlowRider - 04 Prosinac, 2008, 17:08:19 ---Budem ja stavio ZX umjesto R-a da vidim kako bi tjerao produzenu getribu...
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
ma j.. mi se koje jaci, samo mi je bitno da cu imat dovoljno snage za izgurat 18% duzu getribu...
za praznike cu je stavit pa cemo vidit...
SlowRider:
--- Citat: Crazy Kuree - 04 Prosinac, 2008, 17:55:36 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Osjeti se kada ides uz konstantnu uzbrdicu od 10km i u krajnjoj brzini :icon_thumright:
Crazy Kuree:
ZX nije base auspuh i nikad neće bit al dobro radi na gusu a koji K**** to preporuka on je sad neki 1200kn chrom a stage6 pro chrom 1000 kn a 5 put ljepši i savršeno se slaže sa gusanim kitom i jači je od jebenog zx za neki 1-1.5 ks a ako čovjek ima para tu je najbolje kvalitete i izrade yasuni R
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju