Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox - novi auspuh
pitaNS:
ko ja ili dottore? ? ? ja imam, tvrde su ko kamen... :tongue3:
gokiSP:
ti ti... uzasne su, vozio sam se jednom na njima, zasto to ne mijenjas?
pitaNS:
--- Citat: gokiSP - 04 Prosinac, 2008, 11:09:44 ---ti ti... uzasne su, vozio sam se jednom na njima, zasto to ne mijenjas?
--- Kraj citata ---
a neam pojma...vozim se i na njima pa mi valjda žao al bi ih trebo promeniti... :dontknow:
nema se sad baš para, to moje crveno sranjce mi je sada izbilo 320 eura za kit,karb.....
Crazy Kuree:
ZX chrom se meni sviđa i nije to uopće loš auspuh, za serijalu je dobar a radi dobro na base to je tko hoće da mu traje dugo, al se nemože uspoređivat po performancama sa shotom a po meni idealan za base kit auspuh je yasuni R ili gianelli reverse može i stage 6 pro i s njima će isto dugo trajat al će ić brže nego sa zx i malo bolje,yasuni R na base kitu predobro radi a ne troši ga, jer su idealni obrtaji za gus 10500, a to što se tiče održavanja imo sam shota jednu sezonu i nije nigdje bilo nikad hrže bio je poliran, tek kad je dosta odstajo malo je počeo pa sam ga sredio i namazo uljem i prodo, sad je ofraban u crno i vjerujem da nema ispod te boje ni mm metala da je zahrđo
Crazy Kuree:
--- Citat: dhorvat2 - 03 Prosinac, 2008, 23:26:01 ---
--- Citat: 2TDottore - 03 Prosinac, 2008, 22:59:12 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 03 Prosinac, 2008, 22:54:56 --- :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: ZX nije base auspuh već za serijalu, razmisli da ti neko ponudi yasuni r ja bi dao 2 ZX za njega s tim kako je lijepo napravit
--- Kraj citata ---
gle nije stvar u tome.odem sutra i kupim si yasunija kak ne kuzis.A moj zx je star skoro 10 godina i to je prva serija zx-a i sentimentalno sam vezan uz njega i nebi ga mijenjo za nista. :toothy10:
--- Kraj citata ---
E sad to nema veze s tuningom ni s bilo čim! Ti ćeš radije dat ruku dole nego zamijenit svog ZX-a za narda radi nostalgije! :toothy12:
ŠALA! :icon_tongue:
Gle, ja sam napral novog VXR-a 200 od 0-30 kmh sa istim setup-om ko sad samo kaj je tvornički spuh bil gore... Pa nek si ljudi misle kakav ja to tvornički spuh imam :rofll:
--- Kraj citata ---
ja sam u ubrzanju do 80 km/h dero sr 150 sa 8000km dok sam imo shot i base, da mi neko daje shot ja ga nebi stavio na svoj setup (nije to za AC) al zato forrace koji za 1000 obrtaja manje radi za njega bi dao funkya i gutu para hahha
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju