Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox - novi auspuh

<< < (22/29) > >>

vuk:
evo ja sam vozio due+ sa ZX-om i mogu reć da je dobro išo dok je išo, po satovima vozio je 20 kmh na 7000 rpm i kad got bi samo cimnuo gasom obrtomjer bi se teleportiro na 9000 a brzinomjer na 50 kmh. razlog zbog kojeg sam vozio due+ na ZX-u je taj što je radilica bila serijska s 11000km. tako sam ga uspio provozat možda 1 kilometar a onda je due pokido navoj radilice na strani variomata do kraja jer je već otprije bio malo oštećen.  ;D

dhorvat:

--- Citat: vuk - 03 Prosinac, 2008, 23:45:46 ---evo ja sam vozio due+ sa ZX-om i mogu reć da je dobro išo dok je išo, po satovima vozio je 20 kmh na 7000 rpm i kad got bi samo cimnuo gasom obrtomjer bi se teleportiro na 9000 a brzinomjer na 50 kmh. razlog zbog kojeg sam vozio due+ na ZX-u je taj što je radilica bila serijska s 11000km. tako sam ga uspio provozat možda 1 kilometar a onda je due pokido navoj radilice na strani variomata do kraja jer je već otprije bio malo oštećen.  ;D

--- Kraj citata ---

Eto razloga više za odabir ZX-a!  :icon_biggrin:

Hehe...

Vozio sam Dujeta sa Ze-iksom na malagutiju i moram priznat da je živčaniji od mog trophyja! Ali nije ništa brži niti jači na ubrzanju! Možda zato jer je imal ispumpane gume  :toothy9:

Samo jedna stvar mi nije jasna  :icon_scratch: Zašto ekipa tolko pljuje po ZX-u? To je sasvim dobar auspuh za serijalu i za base! I nitko nije rekao da izvlači maksimum iz base-a! Ali tim bolje kaj se dobro ponaša na base kitu je i što povećava dugotrajnost kita radi dosta niskih okretaja!

BTW. ja preko zime stavljam tvornički spuh i trenutno sam u fazi razmišljanja dal da ga i ove sezone stavim jer je motor dosta živčan a radi na 1500 okretaja manje nego ZX! I još jedna stvar! Budući da imam termostat na kitu, motor mi se zagrije puno brže i još k tome radi na nižim okretajima... Po meni je to za zimu puno bolje nego Gianelli Shot bez termostata  :icon_thumright:

black-rox:
Uzmi yasuni :icon_thumright:

veka84sb:
Jeste se raspisali ,kako ovo ranije nisam vidio...
ZX je po mome misljenju ok auspuh koji ima mozda malo vecu cijenu nego sto bi trebala biti ali ove price da ne valja nisu istina! Ok podlozan je hrdjanju ako se ne pazi ,ali da kao auspuh ne valja nije istina!

Vjerojatno pola ove ekipe sto pise da ne valja nije ga znala ustimati kako treba a druga polovica po zvuku ocjenjuje kako im skuter ide ... brmmm brrrrmmm...  :jerk:

Ok nesta manje snage izvlaci iz kita od ostalih auspuha ,a sto se hrdjanja tice ako imalo pripazite nece biti problema.
Moj nakon godinu dana nije imao hrdje na sebi.

2TDottore:

--- Citat: veka84sb - 04 Prosinac, 2008, 09:00:21 ---Jeste se raspisali ,kako ovo ranije nisam vidio...
ZX je po mome misljenju ok auspuh koji ima mozda malo vecu cijenu nego sto bi trebala biti ali ove price da ne valja nisu istina! Ok podlozan je hrdjanju ako se ne pazi ,ali da kao auspuh ne valja nije istina!

Vjerojatno pola ove ekipe sto pise da ne valja nije ga znala ustimati kako treba a druga polovica po zvuku ocjenjuje kako im skuter ide ... brmmm brrrrmmm...  :jerk:

Ok nesta manje snage izvlaci iz kita od ostalih auspuha ,a sto se hrdjanja tice ako imalo pripazite nece biti problema.
Moj nakon godinu dana nije imao hrdje na sebi.

--- Kraj citata ---

ni moj nakon 10 godina jos uvjek nema hrdje.  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju