Tehnički kutak > Napravi sam
Samogradnja usisnika za ventilator
robert:
točno, ja ću si morati nabaviti onu serijsku plastiku ventilatora koju ću koristiti po zimi! ovako sa usisnikom mi treba vječno da se skuter zagrije
stupar:
odlicno,bas cu si ovo uradit za koji dan :icon_thumright:
Crazy Kuree:
--- Citat: robert - 30 Studeni, 2008, 17:43:16 ---istina, baš dobro izgleda! ja imam ovaj kupljni usisnik!
super je ako se puno vozite ljeti, ja još nikako nisam imao osjećaj da mi se mašina pregrijava!
--- Kraj citata ---
neznam što će ti ta mrežica samo ti duplo manje zraka ulazi kad bi je skinio bilo bi puno bolje hlađenje, a sad će neki reć uletit će mi kamenčić il nešta- vozim bez ikakve zaštite na tom dijelu već 3godine znači samo rupa i et sad još jedna godina sa usisnikom i nikad mi ništa nije upalo, ventilator je i dalje ko novi i sad sam naručio oversize ventilator
robert:
unutra i jest oversize ventilator! strugao je po toj plastičnoj mreži što je inače unutra i morao sam ga ovako preraditi!
ovo nije obična mrežica nego neka što se koristi u medicini! tako je pletena da propušta maximalno zrak! minimalan gubitak, a sigurnije je
pajo:
imam isti takav str6(carbon)usisnik i oversize(carbon) i nisam moro ništa prerađivat plastiku več mi je seriski bio takav u skuteru identićnih dimjezija ko oversize :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju