Tehnički kutak > Napravi sam

Samogradnja usisnika za ventilator

<< < (8/9) > >>

RimSo:
Dobro ovo izgleda samo se je moglo možda malo drugačije izrezati..ovih par dana i ja krećem u izradu jednog ( žutog ) koji će koristiti za ljetne ( vruće ) dane... :icon_biggrin: :icon_biggrin:

sanatorium:
ej ocu da napravim vakav usisnik i uskoro cu napraviti ali samo je me malo strah da ove strafove ne udaraju u ventilator ( evo i slika ) pa se misim kako na drugi nacin da pricvrstim usisnik daj predelozite nesto ???   

robert:
ja sam si nabavio šerafe sa što tanjom glavom i stavio njih unutra a matice van. ništa ne smeta ni struže.

Pupo:
Super izgleda, samo si trebo pošmirglat rub koji si rezo da se nevide te "recke" od rezanja. Ovako namontiran izgleda kao orginal, samo treba provjeriti korisnost na tog usisnika na tvom skuteru jer ispred njega imaš ogromnu plastiku (na kojoj držiš noge) koja ti svo strujanje zraka prebacuje preko.

Druga je stvar sada kod sanatoriuma kojemu na pola usisnika dolazi slobodna struja zraka ispod skutera.

sanatorium:

--- Citat: sanatorium - 01 Travanj, 2009, 21:44:59 ---ej ocu da napravim vakav usisnik i uskoro cu napraviti ali samo je me malo strah da ove strafove ne udaraju u ventilator ( evo i slika ) pa se misim kako na drugi nacin da pricvrstim usisnik daj predelozite nesto ???   

--- Kraj citata ---

pa videcu so strafove ali ako ne moze daj recite mi so sto da napravim

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju