Ostalo > Razne offtopic teme :)

Ide forum na bolje

<< < (3/8) > >>

1VAN:
liter ulja gratis :laughing9:

filiplatinovicz:

--- Citat: kupus osvetnik - 02 Srpanj, 2006, 17:40:30 ---A ja cu kupit KYMCA u PONDI ducanu!!! Koliko bodova za to??  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

velika je to nagrada sama po sebi... a dobiš i 24 mj. garancije...  :toothy12:

salu na stranu, mislim da si izvrsno odabrao, barem kada je rijec o odnosu cijena/dobiveno. a postprodajna usluga je izvrsna... barem u zagrebu, a vjerujem i drugdje... osobno bih razmisljao o B&W 125/250 da mi u perspektivi nije izgledna jedna luda kombinacija s nexusom 250...

filiplatinovicz:
eto i ja prevalio 300. post... što je točno 20 posto od ukupnog broja... bogme sam ovdje već proveo solidni radni tjedan, sveukupno više od 44 sata... i što das vam kažem. veselim se sto sam tu, sto sam upoznao divne ljude s kojima je užitak komunicirati... u bezglavoj jurnjavi za 1vanom morat ću izgleda montirati turbo-spam-auspuh, ne bih li ga stigao i što prije osvojio i petu zvjezdicu. no bojom se da ona možda donosi 'zvanje' forumskog motociklista, a meni su na srcu ipak skuteri!
 :toothy9:

1VAN:
a zašto juriš za menom???ako oču nebudeš me ulovio...al to meni nije cilj volim odgovarat i bit svakom loncu poklopac :laughing9:

filiplatinovicz:

--- Citat: 1VAN - 03 Srpanj, 2006, 21:20:54 ---a zašto juriš za menom???ako oču nebudeš me ulovio...al to meni nije cilj volim odgovarat i bit svakom loncu poklopac :laughing9:

--- Kraj citata ---

ma to sam shvatio!  :happy6:

malo se šalim... ne jurim za tobom... i ja volim ludovat i pametovat...  možda od toga ispadne i nešto dobro :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju