Općenito > Generalno o skuterima

Projekt honda x8rs

<< < (7/8) > >>

Dirk23:

--- Citat: Losinj - 28 Studeni, 2008, 19:46:53 ---lik je budala za mene koja nezna di ce s lovom,pa sve zivo sprobava na motor :icon_biggrin:

treba ga onom jednom letvom sa strane po glavi da se opameti i kupi posten motor

--- Kraj citata ---

Neke se stvari ne mogu kupiti novcem.... btw, da ne otvaram novu temu evo jos jedan, yamaha bw's

http://forum.scooterforum.net/forum/f88/emds-2fast-bws-149410/

MBK Booster 172cc with NX

http://forum.scooterforum.net/forum/f88/ken%B4i-mbk-booster-172cc-nx-157424/   :notworthy:

Na toj stranici ima dosta jos bolesnih projekta, pa pogledajte, i divite se, ili placite!

jux-zg:
Perverzije...nemam rijeci..zamisljam sve to na mome scootu... :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

dino_sk:

--- Citat: gokiSP - 28 Studeni, 2008, 11:45:41 ---pa ja od svih silnih slika nisam vidio ni jednu di on nesto radi samo kako jasi motor... ma daj pa najveci kreten moze kupit dijelove i da nekome da mu to sve slozi i onda je on faca, samo neznam po cemu...

--- Kraj citata ---
po onome u novcaniku  :toothy3: :toothy3:

te-te-ac:
a i vi svi ga serete - ako ciko ima para on moze ako mu se svidi kupit sve - a vi i ja mozete biti ljubomorni do neba nama vajde - da imate para nebi mozda nikad sjeli na skuter kojeg sad volite vise nego familiju - nebi mrdnio dupe iz svog bentley-a s svoji 13 godina

nebi hodao vec bi se kotrljao na segway-om ...

tako da ... pssst  ::)

neer:

--- Citat: ---a i vi svi ga serete - ako ciko ima para on moze ako mu se svidi kupit sve - a vi i ja mozete biti ljubomorni do neba nama vajde - da imate para nebi mozda nikad sjeli na skuter kojeg sad volite vise nego familiju - nebi mrdnio dupe iz svog bentley-a s svoji 13 godina

nebi hodao vec bi se kotrljao na segway-om ...

tako da ... pssst  ::)

--- Kraj citata ---
moze lock  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju