Općenito > Generalno o skuterima
Projekt honda x8rs
S.F. sf2:
meni isto nije jasno cemu ta stajnga umjesto amortizera i da-cemu toliko izmjena setupa,cas stavi stage6 kromirani koji je za neki base setup a cas yasunia,cemu to...
Bruno1990:
--- Citat: gokiSP - 28 Studeni, 2008, 11:40:04 ---ma meni to nista nije bolesno... meni je bolesno kad se ti trudi i mucis da napravis nesto i onda ja covjeku mogu rec svaka cast, ali ovome ne...
--- Kraj citata ---
..pa normalno..to je i logicno ako si kupis djelove da sam slazes..makar ti ne znao..naucit ces..a mozda i je i nije slago sam.. :drunken_smilie: :laughing7:
gokiSP:
pa ja od svih silnih slika nisam vidio ni jednu di on nesto radi samo kako jasi motor... ma daj pa najveci kreten moze kupit dijelove i da nekome da mu to sve slozi i onda je on faca, samo neznam po cemu...
sven_vx:
skuter je brutalannn...svida mi se boja i sve,samo je volan odvratan,trebo je ostavit onaj prvi sta je bio :headbang:
Bruno1990:
--- Citat: sven_sp180 - 28 Studeni, 2008, 11:49:12 ---skuter je brutalannn...svida mi se boja i sve,samo je volan odvratan,trebo je ostavit onaj prvi sta je bio :headbang:
--- Kraj citata ---
da trebao je onaj ostavit..al ovaj je stavio samo zato da moze popikat one cukice sve.. :binkybaby: :laughing1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju