Tehnički kutak > Tuning skutera

Curi benga iz frge

<< < (2/3) > >>

exfreerider:

--- Citat: gigo_sf2 - 27 Studeni, 2008, 22:22:42 ---plovak

--- Kraj citata ---

pretpostavljam da ti se neda pisati ali ako ti nije teško napiši još par rijeći jer mi ovo ništa ne pomaže :dontknow:

curi dok je skut upaljen :icon_thumright:

gokiSP:
e sad nisam expert za te karbove i neznam kakvi su jer ih nisam nikad rastavljao, rastavi ga i pogledaj plovak, mora bit jedna mala iglica koja je pricvrscena na plovak i pogledaj dal ona stoji dobro, zatim pogledaj dali ti je ona iglica koja drzi plovak ok, ona ti prolazi kroz plovak i drzi ga za stijenku karba... i usput ocisti karb... nadam se da ce ti pomoc nesto od ovoga... :icon_thumright:

stark1:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=11389.0

eto ako moze sta pomoci

dino_sk:

--- Citat: vktr - 27 Studeni, 2008, 22:16:49 ---
--- Citat: exfreerider - 27 Studeni, 2008, 22:01:53 ---Danas upalim zipa i kao što je označeno na slici od tu iz frge mi je curio benzin u airbox????

Ajmo inžinjeri help me oću se voziti :angel9:

Ako je bitno da napomenem nisam stavio cijeli airbox nego samo crijevo i na kraju pokrio krpum pa sam tako i skužio jer je crijevo bilo puno benge nakon 30sec rada :angry4:

--- Kraj citata ---
nešto ne radiš kako treba ;)

--- Kraj citata ---
:hail: :hail: :hail: :hail: :wav:

@ exfreerider
da ti se nije dizna odvrnula  :icon_scratch: :toothy3:

exfreerider:
Nadao sam se da je netko imao sl problem pa da bi mi mogao pomoći jer ni ja se baš ne kužim u frge tak da bude mi sutra došao jedan frend to složiti ja se nadam uspješno

a ako još netko ima koristan savjer samo dajte :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju