Općenito > Generalno o skuterima

Malossi

<< < (6/7) > >>

3alfa3:

--- Citat: dhorvat2 - 28 Studeni, 2008, 10:58:57 ---
--- Citat: 3alfa3 - 28 Studeni, 2008, 01:26:40 ---Stage 6 je prakticki brand od Scooter Attacka i ja ne znam koju stvar oni sami proizvode - sve im rade drugi, "veliki igraci", a oni lijepe svoje ima na to.

--- Kraj citata ---

Ovo fakat nisam znao! Lijepo on izgleda ali da nisu sami svoji to mi je prvi glas...

--- Kraj citata ---

To je samo dio price o dijelovima sa skutere. Na primjer, ni malossi ne radi (izmedju ostalog) radilice, lezajeve...

area mf:
meni osobno najdraži top performanse.za malo love puno mjuze..odlična kvaliteta dijelova i neam primjedbi na TP.ni malossi nije loš.

dhorvat:

--- Citat: 3alfa3 - 28 Studeni, 2008, 12:58:48 ---
--- Citat: dhorvat2 - 28 Studeni, 2008, 10:58:57 ---
--- Citat: 3alfa3 - 28 Studeni, 2008, 01:26:40 ---Stage 6 je prakticki brand od Scooter Attacka i ja ne znam koju stvar oni sami proizvode - sve im rade drugi, "veliki igraci", a oni lijepe svoje ima na to.

--- Kraj citata ---

Ovo fakat nisam znao! Lijepo on izgleda ali da nisu sami svoji to mi je prvi glas...

--- Kraj citata ---

To je samo dio price o dijelovima sa skutere. Na primjer, ni malossi ne radi (izmedju ostalog) radilice, lezajeve...

--- Kraj citata ---

...fergazere  :icon_thumright:

Za fergazer vjerojatno nitko neće tvrditi da ima malossi jer piše lijepo na njemu dellorto, ali kod radilice nisam ni ja znao... Znam samo da na klipnjači sa strane piše Malossi MHR  :dontknow:

3alfa3:

--- Citat: dhorvat2 - 28 Studeni, 2008, 14:26:47 ---Znam samo da na klipnjači sa strane piše Malossi MHR  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Ovisno sto narucitelj zeli, proizvodjac ce staviti natpis.
Tako na primjer u Kini gdje rade klima uredjaje (a i sve ostalo) uredno pitaju velikog narucitelja sto zele da napisu na proizvod. Tako se ista klima moze zvati, Fuego, Aux, itd.

Razlika u kvaliteti onog sto kupis bi mogla biti u tome sto neke firme narucitelji imaju kontrolu proizvoda kvalitetniju od drugih.

Kenny:

MALOSSI moj q te pokosi !

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju