Općenito > Propisi

Auto skola(A kategorija)

(1/2) > >>

mountain37:
Ljudi bok zanimaju me vasa iskustva sa auto skolom i instruktorima u vezi A kategorije.Odvozio sam 8 sati a niti jedan dan instruktor nije gledao sto radim vec on ode s drugom ekipom se vozit s autom.Pa me cisto zanima jel to ok.Cemu onda uopce placati i ici u skolu kada ovisis sam o sebi i ispada da je sve formalnost da se pokupi lova

2TDottore:
imas jako loseg instruktora.na mene je moj pizdio za svaku sitnicu tak da sam vec bio lud i htio sam ga sterat u p.. m.... al na kraju sam prosao iz prve na ispitu iz voznje i bio sam mu jako zahvalan jer je pizdio je sa razlogom jer sam se ja previse pravio pametan i mislio sam da znam vozit motor po propisima jer sam prije polaganja vozio motor po gradu 3-4 godine ali sam zivio u zabludi.  :toothy9:

veka84sb:
Mislim da ce samnom instruktor imati puno posla da naucim voziti po p.s u i nadam se da ce mi biti neki jako zajeban i strog jer kada vozas bez pravih instrukcija tesko to izbiti iz glave kasnije... Isto sa autom kada sam polagao znao sam vec voziti i redovito vozao auto ,ali u auto skoli sve ponovo instruktor je bio jako zajeban i danas cijenim to i svaka mu cast ,jer kada sam polagao bio sam jedini od svih autoskola koji je prosao taj dan.

mountain37:
E super onda cu dici fajer jer ipak sam posteno platio pa bi bilo u redu da me nauci da prodjem na ispitu.
HVALA
p.s.uzivajte u voznji

2TDottore:
naravno jer svi ovi koji su vozili aute ili motore prije autoskole i misle da znaju vozit po propisima vecina njih padne na ispitu ako se instruktor ne pozabavi malo s njima jer normalno je da niko ne vozi ni prije ni poslije autoskole po propisima jer bi inace poginuo brzo na cesti a pogotovo u gradu gdje svi voze svakak.

P.S Sretno na ispitu.  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju