Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera runner 50 struja problem!!!

(1/3) > >>

Neki_Lik:
Ovak imam problem sa strujom jucer sam slozio motor i sve zapalio i ostavio dfa radi motor je radil 20 min na leru ja se malo prevezem lagano
i sve super i ostavim ga da jos malo radio dodem i frend veli da se ugasil sam od sebe...palim ga nista natocim benzina i sve provjerim nece.nije imo iskru sad stravim bobinu novu zapali i crkne i sad nema iskre opce ni nece zapalit ..i neam struje na onim tri zicama koje idu na bobinu neznam kaj bi to moglo bit ...helphelp

gokiSP:
namotaji

3alfa3:
Ili je svjecica radom u leru toliko zalivena uljem da nemas iskre.
Si probao sa drugom?

gokiSP:

--- Citat: 3alfa3 - 26 Studeni, 2008, 15:55:47 ---Ili je svjecica radom u leru toliko zalivena uljem da nemas iskre.
Si probao sa drugom?

--- Kraj citata ---
ja mislim da nije u tome problem... jer kaze da nema struje na one tri zice sta idu u bobinu a te tri zice idu iz namotaja, znaci da je u njima problem ili moza koja od te tri zice gubi gubi kontakt...
3alfa3 ispravi me ako grijesim

2TDottore:
meni se slicna stvar dogadjala na stalkeru.Upalim motor vozim se ugasim ga i nemogu ga vise upalit.Kad sam ga htio upalit isto nije bilo iskre i popizdio sam i probao bobinu od frenda i onda sve radilo.Otiso i kupio novu bobinu isve 5.Al ti ak kazes da si stavio drugu bobinu i ne radi onda su izgleda namotaji ili mozda negdje slab kontakt.Npr.masa na bobini.  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju