Ostalo > Svijet računala i mobitela
test drive unlimited...
RimSo:
Daj link za patch i za download igre :icon_thumright:
Crazy Kuree:
--- Citat: sven_sp180 - 27 Studeni, 2008, 09:16:53 ---
ma najbolje mi je ovako igrat kada po levelima mi se otvaraju novi auti,samo cekam da se otvore motori i nista mi vise netreba... :headbang:
--- Kraj citata ---
jedna caka hhehe moraš otkrit sve auto kuće i onda ti se motori otključaju- nebitno jel si na samom početku ili na kraju dokle god ne budeš u svim autokućama nećeš moć motore kupovat a ZX10 ima extra dobar zvuk još ga nabrijat da ide brže i dereš onu od 1h utrku hehe i mv augusta ima dobar zvuk
speedburn2:
--- Citat: Crazy Kuree - 28 Studeni, 2008, 09:48:34 ---
--- Citat: sven_sp180 - 27 Studeni, 2008, 09:16:53 ---
ma najbolje mi je ovako igrat kada po levelima mi se otvaraju novi auti,samo cekam da se otvore motori i nista mi vise netreba... :headbang:
--- Kraj citata ---
jedna caka hhehe moraš otkrit sve auto kuće i onda ti se motori otključaju- nebitno jel si na samom početku ili na kraju dokle god ne budeš u svim autokućama nećeš moć motore kupovat a ZX10 ima extra dobar zvuk još ga nabrijat da ide brže i dereš onu od 1h utrku hehe i mv augusta ima dobar zvuk
--- Kraj citata ---
a nebi nam rekao
sven_vx:
vidio sam da nesto pise kada ocu u kawasaki ic...nesto se radi o tim autokucama...sta moram iz svake auto kuce kupit auto ili sta...di da uzmem 1000000dolara da uzmem iz svake autokuce jedan auto...loooool
Crazy Kuree:
--- Citat: sven_sp180 - 28 Studeni, 2008, 11:56:22 ---vidio sam da nesto pise kada ocu u kawasaki ic...nesto se radi o tim autokucama...sta moram iz svake auto kuce kupit auto ili sta...di da uzmem 1000000dolara da uzmem iz svake autokuce jedan auto...loooool
--- Kraj citata ---
ne moraš niti jedan auto kupit al moraš posjetit sve autokuće tj uć i izać da znak od auto kuće bude bijeli a ne u sjeni, napomena: ima puno skriveni auto kuća, kad stanete na noge da morete kupit extra auto il motor na int skinete sliku gdje se nalaze tunnig shopovi i nabrijavate heheh ja sam imo sve motore, nabrijane i auta dosta skoro sve bmw, enzo ferrari itd prestanem igrat i srušim windows izgubim save i sad mi se neda izpočetka a volio bi malo heheh
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju