Ostalo > Motocikli

rs 125 ili ninja 250

(1/11) > >>

neno20:
ajde da čujem po vašem mišljenju šta je bolje jel možda imam u planu uzeti nešto od ta dva. meni je rs ljepši ali mi se ninja čini nekako bolja...samo što sjediš uspravno kao na biciklu :headbang:

sfreak:
da mi tata kupuje bi uzeo rs-a

da ja kupujem bi uzeo ninju...

neno20:
a ninja je vjerojatno brža ali mi je rs ljepši, a nemam pojma vidjet ću još...

sfreak:

--- Citat: neno20 - 25 Studeni, 2008, 21:42:05 ---a ninja je vjerojatno brža ali mi je rs ljepši, a nemam pojma vidjet ću još...

--- Kraj citata ---

ako pricamo o novima...ninja je jeftinija, rs je za konj ili dva slabiji, a ako i ide sprije, koji tuning dio i popapa ninju po meni...po voznim osobinama mislim da je rs daleko ispred ninje...

Dirk23:
a gle, ako uzimas na kredu, rs dođe oko 40000 kn,, er6 oko 55000, ali je 650 i imas motor, i kada izracunas davanja za rs, benza, ulje, karike, dođes si do racunice, sve ovisi koliko si zagrizen, rs mozes nabrijat, i imas bolesnu 2t, ali ako te stari financira, neznam dali ce to moci podnjet, ninja je svakako best buy, 33000 kn, 2 cil, i ne izgleda lose, i kavasaki je, i potegne do 160, otvorena rs jede ninju, na startu, ali sada ove nove, neznam dali se mogu do kraja otvorit :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju