Tehnički kutak > Tuning skutera

cvajo:ne pali

(1/5) > >>

pajo:
ovako:danas kad sam se vračo sa posla skuter normalo upalio ko svaki dan vozim nekih 500m stanem na semaforu i samo se ugasio,prvo što mi je palo na pamen benz.pogledam benza ima skinem svječicu očistim malo vratim opet ništa,stavim drugu isto ništa(prije dva tjedna sam čistio karburator,filter zraka,smjesu zavrnuo za trečinu kruga)sve ok radilo do danas nikakvih zvukova iz mašine.fino vergla nema nikakvih čudnih zvukova.e sad neznam šta bi moglo biti nisam ništa otvaro nisam stigo.jedino bi moglo možda biti nešto oko struje što ne kužim se baš.pa bi molio neki savjet šta bi moglo biti :help:

robert:
jesi li se vozio po kiši ili ti je skuter stajao na kiši?
ako imaš onu metalnu lulicu na svjećici onda se je ona nakupila vlage! to je stara i poznata bolest kineza! kupi si ngk lulicu od bakelita ili kako se već zove pa si miran

pajo:
od kad imam skuter(2god)mi stoji vani (kiša isve drugo)promjenio sam lulicu kupio sam u piagio servisu drugu sad točno neznam kakva je onako dosta plitko izgleda

robert:
pa jeli metalna ili onako kao od plastike? takve simptome sam imao na luni kad je bila serijala! na semaforu se ugasi i neće više da si isus! ja stavio ngk lulicu i od tada sam miran

pajo:
nije ne metalna, plastična je crne boje.prije kad sam imo tu metalnu nije mi se ovo nikad desilo :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju