Tehnički kutak > Tuning skutera
Filter kućne izrade
neer:
--- Citat: stupar - 27 Studeni, 2008, 10:17:05 ---neer jel znas mozda tacan naziv tog lijepila? mislim da bi moglo i dvokomponentno lijepilo da se koristi, epoxy smola recimo...jer je to stakleno lijepilo,ne nagriza spuzvu a ustvari postane kao plastika kad se stvrdne
--- Kraj citata ---
nemoze eopxy smola ona nagrize najlon meni je nagrizla plasticnu casu
stupar:
hehe ne znam koju si to koristio...ja koristim bas za plastiku clear epoxy resin,abro je proizvodjac,oko 2 godine sam se bavio modelarstvom i nijedan jedini cm plastike koji sam lijepio epoxyem nije bio nagrizen...ne znam sta da ti kazem...meni nikad to nije bilo...
piaggio_zip:
očito niste skužili, nisam ništa lijepio
ovo je slikano s uže strane boce, i unutra se vidi ista onakva žica kakva je na poklopcu. ona je smotana u valjak koji je malo širi od uske strane boce tako da ne može propasti kroz tu rupu.
spužva je oslonjana na taj valjak tako da ne može se micati po boci
neer:
--- Citat: stupar - 27 Studeni, 2008, 11:24:03 ---hehe ne znam koju si to koristio...ja koristim bas za plastiku clear epoxy resin,abro je proizvodjac,oko 2 godine sam se bavio modelarstvom i nijedan jedini cm plastike koji sam lijepio epoxyem nije bio nagrizen...ne znam sta da ti kazem...meni nikad to nije bilo...
--- Kraj citata ---
ja sam ga stavio u plasticnu casu onu pvc i nakon nekog vremena je nestao iz case ko duh i nasao po stolu...mozda nece treba probat isplati se jesi probao ??
stupar:
@piaggio_zip: sad sam skuzio na sta si mislio...
@neer: 99% sam siguran da epoxy smola - clear resin (koju ja koristim) nece otopit ama bas nijednu plastiku... :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju