Tehnički kutak > Tuning skutera

Filter kućne izrade

<< < (3/9) > >>

neer:
priznajem i ja sam jednom radio home made gljivu i bolje sam napravio bila je plastika plasticno tjelo s spuzvom za pranje auta sivom kupio novu i oblikovao je uzeo cije izbrusio je naostrio noz stavio spuzvu na drvo i cijev stavio na spuzvu i nabio par puta macolom i ispao mi super oblik i to samo zaljepio na neki plasticni krug koji sam ucvrstio na plasticnu cijev za vodu promjera 40mm i sve super okej  samo me jebavalo ljepilo svako ljepilo jede spuzvu pa sam morao kemijat s nekim za tekstil od stare ali benzin ga otopi tak da je drzalo jedno vrijeme a onda otpadne eh bas cu je naci i pokazat svima super je ispala

motov3x:
sto se mene tice..dobro si to napravio.. ustedio si pare i boli te briga.. svaka cast..pametno!  :icon_thumright:

BENNY:
Je malo fuš ali dečko se potrudio. :icon_thumright:

piaggio_zip:
ne vuče zrak sa strane jer je spužva dosta šira od boce, a i duboka je dovoljno, ali reko sam da sam to radio na brzinu, još slijedi uređivanje

stupar:
haha ovo je xtra...volim ove homemade diy projekte :D samo naprijed! nabaci jos koju sliku kad zavrsis...samo me interesuje gdje da nabavim tu alu bocu? jel moze nesto drugo?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju