Općenito > Maxiskuteri
problem...
chofus1:
eo ovak..znaci kupio bi onaj alarm+daljinsko paljenje motora
ALI nemam onaj kljuc sa kodom ( kupio polovni scoot pa sam dobio samo onaj obicni ) a da bi se mogo scoot palit na daljinski trebam taj kod naljepit tamo negdje blizu te bravice...ili nece funkcionirat...
šta da radim???
SlowRider:
Daljinsko ce ti raditi jer nemas kod kljuc. :icon_thumright: Zapravo radi i sa kod kljucem, ali je kristal potrebno smjestiti blizu brave.
chofus1:
--- Citat: SlowRider - 25 Studeni, 2008, 00:12:49 ---Daljinsko ce ti raditi jer nemas kod kljuc. :icon_thumright: Zapravo radi i sa kod kljucem, ali je kristal potrebno smjestiti blizu brave.
--- Kraj citata ---
a meni su rekli da su probali sa oba kljuca tj da kod mora bit blizu brave ( taj magnet il sta li je vec ) da bi radilo daljinsko
odnosno sa onim kljucem kakv ja imam radi ako je kljuc U bravi...a inace ne.... :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: pa su morali taj kod iz glavnog ljuca stavit blizu bravice...
:dontknow: ???
vktr:
jesi dobio jedan jedini kluč ili i rezervni? ako i rezervni iz njega iščupaj KOD i nakalemi blizu brave.
ja sam sa svojim pežotom dobio rezervni kod kojeg se KOD može vaditi bez problema, i stavio na bravu i dobro je bilo
chofus1:
--- Citat: vktr - 25 Studeni, 2008, 00:46:40 ---jesi dobio jedan jedini kluč ili i rezervni? ako i rezervni iz njega iščupaj KOD i nakalemi blizu brave.
ja sam sa svojim pežotom dobio rezervni kod kojeg se KOD može vaditi bez problema, i stavio na bravu i dobro je bilo
--- Kraj citata ---
ne..nisam dobio 2 kljuca..samo jedan....ugl ako znas kak je kod runnera ( 1 plasticni sa tim kodom kojeg mozes izvadit i drugi gumeni sa kodom koji nemozes izvadit ) ja imam samo taj gumeni...
frend mi je reko da mozda probam taj kopirat..i da taj sto imam raskupusam i nekako pokusam kod izvadit :dontknow:
pa ga stavcit blizu brave.... ??? ??? ??? :dontknow: :dontknow:
jednostvniji bi nacin bio kupit malossi cdi..al naravno nema se novaca :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju