Tehnički kutak > Tuning skutera
info:oko dileme arrow extreme
R@kija:
--- Citat: SlowRider - 25 Studeni, 2008, 00:06:04 ---
--- Citat: ami trade - 24 Studeni, 2008, 23:43:02 ---auspuh je kupljen kod mene i radi se o giannelli "reversu"
--- Kraj citata ---
A koji je ovo auspuh?
--- Kraj citata ---
ovo je gianelli reverse...100%...znam jer sam imo takvog istog...za malagutija nekog phantoma je bio bas i nije isao onako prema gore kao ovaj od @losinja...gianelli reverse ima na grani zavaren lim sa dvije rupe za nosac kakav je i ovdje i nosac nije ko na slici od losinja(ko na njegovom),ili onakav kakav ima leo vince nego je cijeli zapunjen...
Losinj:
--- Citat: ami trade - 24 Studeni, 2008, 23:43:02 ---lakše ljudi!
auspuh je kupljen kod mene i radi se o giannelli "reversu"
obrazloženje vaše svađe: giannelli i arrow drži isti gazda za one koji neznaju otuda ta indentičnost
--- Kraj citata ---
konacno se javio neko pametan,ocito je da postoje dva reversa sa razlicitim izvedbama,recimo reverse za piađo jer ravan ko ovaj sto imate na toj sllici sto je za minarelli,i onda ima za minarelli isti ovaj ko i moj.
onda opet ista prica je sa arrow spuhom,pokazo sam vam kakav sam ja imao,a ima i isti ko ovaj moj giannelli.
DvdAerox:
--- Citat: ami trade - 24 Studeni, 2008, 23:43:02 ---lakše ljudi!
auspuh je kupljen kod mene i radi se o giannelli "reversu"
obrazloženje vaše svađe: giannelli i arrow drži isti gazda za one koji neznaju otuda ta indentičnost
--- Kraj citata ---
Potpis, gianelli i arrow drzi isti gazda tako da prakticki mnogo puta dobijes extreme sa prigusivacem reversa, ili reversa sa prigusivacem extrema.... tako da ako neko namjerava zamjeniti extrema sa reversom ili suprutno, taj je pravi konj :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju